Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
neznam dali zabelezavte po postignuvanjeto na golot na pedro pep ode na razgovor so vilanova i go cese alatot:pos2::pos2::pos2::pos2:
kaj togas bas go prescesa:vozbud::vozbud:

Тешко веќе да има засилувања. И Лоренте изјавува дека нема да се откаже од своите ѕвезди, така да тешко Мата да го видиме во дресот на Барса оваа сезона.

Повеќе тука.

Ѕверој вчера :) Браво Браво, честито титула :)

ОК, експерту. :smir:
Ја не реков дека ќе играме 0-0 со сите.

Доволно е што кажа дека сите ќе практикуваат таква игра против нас. Тоа и самиот Пеп не го знае, но одеднаш дојде ти да не просветлиш:pipi:

Guardiola: "Messi best player I will see in my life"

I am honoured to have won the same number of trophies as the legendary team of Kubala in the fifties. In the end it was Leo who took the weight of the team on his shoulders. It's a different player, special, unique. He is by far the best player I have seen and will see in my life. Barça is lucky to have him at the club. He's a key part of the team.

If we would have lost I wouldn't have said this but the surface was a disgrace. The pitch was a real shame because we risked serious injuries. UEFA have to watch it and cannot consent to that in future.

Малку каснам, малку повеќе де, честита нека ни е титулата :smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir: само морам да кажам дека Ибрахимовиќ е дрво и е себичен. Не ја игра играта на барселона, т.е. не игра за клубот, ИГРА ЗА СЛАВА

Рано му е ... ова му беше втор натпревар и нормално е да не игра со неговиот целосен потенцијал. А и уште не е сто проценти фит, зошто ги немаше сите тренинзи. За брзо време ќе се вклопи во тимот и мислам дека нема да има проблеми:smir:

sekoj pat koa go zemase topkata sinoka,samo cekav taka nekoj spektakl so ke naprai ili taka nekoj evro gol da dae ama ete drug pat se nadevam:smir:

Ибрахимович не е константен играч, затоа има и други играчи околу него... Сум го приметил Меси, кога не и иде на Барса, при крај почнува да здивува, и цел натпревар да си успеал да го сопреш, крајот е многу битен...

Честитки за титулата...

Со мало задоцнување нека ни е честито првата титула сезонава и се надевам дека ќе има уште 1 најмалку сезонава :smir:

Ибрахимович не е константен играч, затоа има и други играчи околу него... Сум го приметил Меси, кога не и иде на Барса, при крај почнува да здивува, и цел натпревар да си успеал да го сопреш, крајот е многу битен...

Честитки за титулата...
хахах баш кога на цел Интер не му одеше тука беше Ибра да ја земе од центар топката и да даде гол :smir:сеуште не е 100% опоравен од повредата и му фалат уште неколку утакмици за да се вклопи во играта на барса а иначе фала на честитките мислам ти си единствен од фан клуб реал мадрид што ни ги честита заслужените титули :smir:

bb[noone];2869340 напиша:
хахах баш кога на цел Интер не му одеше тука беше Ибра да ја земе од центар топката и да даде гол :smir:сеуште не е 100% опоравен од повредата и му фалат уште неколку утакмици за да се вклопи во играта на барса а иначе фала на честитките мислам ти си единствен од фан клуб реал мадрид што ни ги честита заслужените титули :smir:

Лошо мислиш. :)

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1913904&postcount=6400

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2568537&postcount=12197

Обично немам намера овие работи да ги правам, затоа што за мене служи само за билдање на мислења и ништо друго. Честитувам победи на тимови, кога сакам да дадам некој коментар, и на крај додавам само "честито победа". Сепак, секој љубител на фудбалот би покажал респект кон она што го направи Барселона оваа сезона. Еве сега, со мало задоцнување, честито титула. :smir:

Лошо мислиш. :)

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1913904&postcount=6400

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2568537&postcount=12197

Обично немам намера овие работи да ги правам, затоа што за мене служи само за билдање на мислења и ништо друго. Честитувам победи на тимови, кога сакам да дадам некој коментар, и на крај додавам само "честито победа". Сепак, секој љубител на фудбалот би покажал респект кон она што го направи Барселона оваа сезона. Еве сега, со мало задоцнување, честито титула. :smir:
оп те забораив :) фала и тебе :)

Ајде и од мене честито победа и се надевам дека ќе биде 6/6. :smir:

Искрено кај мене алармите се уклучуваат пополека.

Алвес е во катастрофална форма, Чави некако изгледа преморен. Ибра уште не е уигран со тимот...

Меси и Туре се единствени што се во добра форма. Анри е ОК ама некако нема кондиција за 90 минути.

Ињеста ако се врати брзо во форма добро ќе биде, ако не, ќе биде тешка сезона.

Искрено кај мене алармите се уклучуваат пополека.

Алвес е во катастрофална форма, Чави некако изгледа преморен. Ибра уште не е уигран со тимот...

Меси и Туре се единствени што се во добра форма. Анри е ОК ама некако нема кондиција за 90 минути.

Ињеста ако се врати брзо во форма добро ќе биде, ако не, ќе биде тешка сезона.
не заебавај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom