Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dobro e sto polovina tim na barsa dadile golevi za nivnite reprezentacii
no loso e sto argentina gubi od brazil na poluvreme so 2 0
nekako maradona kako da ne se pokazuva kako vistinski trener na argentina

Пиќе, Анри, Ибра, Туре, фали уште Mеси да даде гoл и да заокрушиме на 5 :):)

Се труди Меси игра многу мотивирано, вака мотивиран го немам видено но ништо, одбраната на Аргентина им е мноооогу слаба. Марадона многу експерименти прави мајката, некојси Датоло (кој е типов?) наместо Агуеро да го стави. Стравувам дека Меси нема да игра на СП 2010, тоа ќе биде големо разочарување за него. Најдобриот играч на планетата да не игра СП.

Па ние имаме подобра одбрана од Аргентина, џабе им се сите звезди коа немаат асална одбрана, меси пробува нешто да напраи ама бразилциве од две грешки на одбраната дадоа два гола :toe:
Да ти еб*м светското без Аргентина во него :lut::zid:

Ај бе не се секирајте помал ризик од повреди е.:tv:

Ај вил мејк ит, бат нот нау, сам адр деи тенкју фор шо ме разбираш

GO VIDITE LI GOLOT :drk::drk::drk:

A GOLOT NA FABIANO :tapp:

Манчестер Сити сака да го смени Робињо за Меси:pos2:

клик

Шеиците се побркале од толку пари. Некои работи не се купуваат со пари (Меси), за се друго постои Мастеркард:pos2:

Манчестер Сити сака да го смени Робињо за Меси:pos2:

клик

Шеиците се побркале од толку пари. Некои работи не се купуваат со пари (Меси), за се друго постои Мастеркард:pos2:

:pos2::pos2::pos2:Еј фала за ова супер ме раздрма со оглед дека станав сега, па уште спијам. Меси за Робињо можат да го заменат само на ПЕС 6 у Мастер Лигата:toe:

:pos2::pos2::pos2:Еј фала за ова супер ме раздрма со оглед дека станав сега, па уште спијам. Меси за Робињо можат да го заменат само на ПЕС 6 у Мастер Лигата:toe:
Или на Фифа 2009 у клуб трансферс или пак Менаџер 1992!

Со Меси не ама со Анри има добри изгледи таква трампа да се случи. Искрено, Робињо не ми остава никаков впечаток. Против Аргентина пак го гледав, сеуште е истиот. Се прави дриблер а сам се дрибла. Незнам, не гледам причина да сме загреани за него.

Анри може да игра уште 2 макс. сезони на највисоко ниво, после тоа очекувам да тргнеме по Агуеро или Зарате, друг играч на таа позиција достоен да игра за Барса не гледам :toe: освен ако не се случи чудо со Педро па да стане звер, или некое чудовиште да излезе од кантерата :helou:

-----------------------------------------------------------
Пике се повредил на тренинг и е неизвесен за натпреваот против Естонија.

Незнам дали Пеп би се нафатил да направи таква радикална промена во нападот и да го пушти Анри да си оди. Со ваков потег би се ризикувало губење на цела сезона, зошто сите знаеме дека е потребно време за еден играч да се навикне на играта на Барселона. Мислам дека нема да излезе ништо од ова, дури мислам дека е можно Робињо да биде доведен на Кампот и да се направи договор Анри летото да се префрли кај нив. Тоа би било најлогичното решение.

Сега читам на Спорт и ЕМД, дека во Јануари ќе бараме играч од средината на теренот. По тоа што е напишано, би требало да бираме помеѓу Поулсен, Де Роси или Баптиста. Не е којзнае колкав изборот но тој играч што ќе дојде во Јануари ќе ни биде потребен само еден месец, а потоа со враќањето на Кеита и Туре, ќе добива шанса но од клупата.

И натпреварот со Хетафе ни е поместен за во сабота, по барање на клубот. Пеп сакал повеќе време да има за да ги спреми играчите за дуелот со Интер.:vozbud: Лошо е тоа што ќе се вратат само 48 часа пред почетокот на натпреварот со Хетафе и нема да имаат многу време за тренинзи.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom