Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Znaci Willian vredi 30 milioni spored dogovorot i klauzulata na Shakhtar.
Sea dali treba da se dadat tie pari, jas mislam deka se navistina premnogu za toa.
Moe mislenje e da im dadat Barca na Shakhtar 18 Milioni evra, i da bide nash. :)

pak mnogu se 18 milioni...a i taka ne ni treba ovoj igrac...imame mladinci kolku sakas!

koj e pa ovoj igrac sega
napad li igra ili..
Игра напаѓач на левата страна како Анри што е, нема шанси да дадеме 30 Милиони за играч кој што не е докажан во голем клуб како што е Барса а и не верувам дека е подобар од Џефрен на таа позиција а камоли од Педро тој ако вреди 30 Милиони Педро треба да вреди 50 Милиони:),

Не знам дали ја гледа некој Унгарија - Шведска...

Ибрахимович у 93та дава МРДНАТ (на среќа) гол за 1-2.

А знае некој вечер на некоја тв дали ќе дават Аргентина - Бразил? Баш би сакал да гледам Меси против Алвес.:) Ако знаете некоја телевизија што ќе врши пренос пишете, или оставете некој добар линк за вечер.

А знае некој вечер на некоја тв дали ќе дават Аргентина - Бразил? Баш би сакал да гледам Меси против Алвес.:) Ако знаете некоја телевизија што ќе врши пренос пишете, или оставете некој добар линк за вечер.
Па на Наша Тв би требало да ги даваат, иначе во колку часот играат ?:)

Вечер во 02:30 почнува утакмицата. Ако некој најде линк што не е од јустин нека го пастира.:smir:
п.с Димитар бил побрз.

Шоубава слика...

foto_386439_CAS.jpg

Добро е штом ќе даваат на Наша тв, барем ќе гледаме на раат и нема да трошиме нет.

П.С. Браво за голот на Ибра, каков таков важно се рачуна, му се фатија 2 гола на последниве 2 натревари, одлично за неговата самодоверба.:vozbud:

П.П.С. Еве го голот

Интересно интервју :wink:

Особено делов:
The "capi", Puyol, asked me to sit with him at Stamford Bridge too. And he said what would happen! Incredible! When Essien scored, his comment was "Manel, don't suffer, we will score when they won't be able to react". His words comforted me, yes, but the minutes kept going. When there were only 10 minutes left, he repeated that I should not worry. After 90 minutes, I didn't say anything and in the 92nd minute when Iniesta scored he shouted "I told you! I told you!". These are unrepeatable moments, Andrés ran down the sideline and I embracing the captain who even gave me kisses. :vozbud:

Интересно интервју :wink:

Особено делов:
The "capi", Puyol, asked me to sit with him at Stamford Bridge too. And he said what would happen! Incredible! When Essien scored, his comment was "Manel, don't suffer, we will score when they won't be able to react". His words comforted me, yes, but the minutes kept going. When there were only 10 minutes left, he repeated that I should not worry. After 90 minutes, I didn't say anything and in the 92nd minute when Iniesta scored he shouted "I told you! I told you!". These are unrepeatable moments, Andrés ran down the sideline and I embracing the captain who even gave me kisses. :vozbud:

:olee::olee:

Ме наежи кога го читав.

Иначе супер што ќе пренесуват на тв. Ова ќе биде епски дуел, мора да се гледа.

Пике дал гол за Шпанија,кога ќе го најдам ќе го постирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom