Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога имаме опција (според каталонските медиуми) да бираме помеѓу Поулсен, Де Роси и Баптиста, мојот глас би одел за Де Роси, иако ми изгледа ова невозможно од причина што овој нема да сака да дојде и да се помири со тоа да му биде замена на Туре.

ubavo kazano od bojan rnr
jas kolku so znam baptista igra povike vo napad otkolku vo sredniot red,znaci baptista da go menjava ture nema sansi ne e negova taa pozicija
isto taka na mestoto na anri dobro bi dosle mata ili silva,a i aguero ili zarate dobri se samo neznam dali mozat da igrat na taa leva strana

Кога имаме опција (според каталонските медиуми) да бираме помеѓу Поулсен, Де Роси и Баптиста, мојот глас би одел за Де Роси, иако ми изгледа ова невозможно од причина што овој нема да сака да дојде и да се помири со тоа да му биде замена на Туре.
Незнам дали ќе му биде замена според мене де роси е подобар од туре ама нз сепак тоа е мое мислење :smir:

ubavo kazano od bojan rnr
jas kolku so znam baptista igra povike vo napad otkolku vo sredniot red,znaci baptista da go menjava ture nema sansi ne e negova taa pozicija
isto taka na mestoto na anri dobro bi dosle mata ili silva,a i aguero ili zarate dobri se samo neznam dali mozat da igrat na taa leva strana

Ne be Zarate...

Silva ili Ribery ni treba...no podobro bi bilo Silva da dojde,pomlad e i ima svetla idnina pred sebe

Ne be Zarate...

Silva ili Ribery ni treba...no podobro bi bilo Silva da dojde,pomlad e i ima svetla idnina pred sebe

За Рибери не верувам. Он летово кога не дојде наредново мислам дека ќе оди во Реал. А Силва може човекот е стварно добар играч, па со малку среќа можеби и би успеале да го донесат во Барса

Незнам дали ќе му биде замена според мене де роси е подобар од туре ама нз сепак тоа е мое мислење :smir:

За Барселона, нема подобар играч од Туре на таа позиција на трансфер маркетот. :smir:

И не постои подобар играч од Туре на ДМФ,јас играм исто на таа позиција и не ми се верува колку Туре е перфектен,тој човек не може да ја изгуби топката има голема одговорност и се бори за секоја топка,дефинитивно совршен е!

За замена на Туре,Де Роси е предобар за замена,Поулсен воопшто не го сакам,а Баптиста неам појма зошто го споменуваат,тој е далеку од ДМФ
Добро ќе беше да го земевме Зокора,но тој летово појде во Севиља,незнам кој друг,можеби Компани да го позајмеме на 6 месеци

Замена за Анри уште оваа година нема да ни треба,мислам дека Рибери е идеален за таа позиција,ама и Д. Силва не ништо послаб

Меси.........................Рибери/Силва
................Ибра............................
:vozbud:

И не постои подобар играч од Туре на ДМФ,јас играм исто на таа позиција и не ми се верува колку Туре е перфектен,тој човек не може да ја изгуби топката има голема одговорност и се бори за секоја топка,дефинитивно совршен е!

За замена на Туре,Де Роси е предобар за замена,Поулсен воопшто не го сакам,а Баптиста неам појма зошто го споменуваат,тој е далеку од ДМФ
Добро ќе беше да го земевме Зокора,но тој летово појде во Севиља,незнам кој друг,можеби Компани да го позајмеме на 6 месеци

Замена за Анри уште оваа година нема да ни треба,мислам дека Рибери е идеален за таа позиција,ама и Д. Силва не ништо послаб

Меси.........................Рибери/Силва
................Ибра............................
:vozbud:

Ama i Zokora ke odi na Afrikanskiot kup!!

Taka da ni ostanuva da zememe nekoj neafrikanski fudbaler za zamena...znaci ke se odi na opcijata evtin igrac koj ke gi zameni solidno otidenite

Рибери ич не го спомнувајте, неколку пати има кажана дека сака да оди во Мадрид.
Така да Силва е одлична опција, исто и Агуеро може да игра многу добро на таа позиција и незнам зашто го потценувате Зарате, типот е одличен + за многу поефтина цена би можеле да го земеме од Силва и Агуеро :helou:

Willian e najdobrata opcija, Jas mislam deka e najdobro da se donese Willian prvo ima 21 godini, drugo brz e, treto tehnicar e, cetvrto potreben igrac e, petto i na klupa da stoi nema da se ljuti.:toe:

Willian e najdobrata opcija, Jas mislam deka e najdobro da se donese Willian prvo ima 21 godini, drugo brz e, treto tehnicar e, cetvrto potreben igrac e, petto i na klupa da stoi nema da se ljuti.:toe:

A ja vikam podobro zasiluvanje od Willian imame vo Jeffren!

A za Aguero mnogu sakam da dojde vo BARCA..:barcafan:

Добро зошто толку си запнал по тој Вилиан. Човекот е недокажан, можеби е млад, ама не е сеуште којзнае колку докажан, а богами и не е нешто искусен.

Vuelve a Barcelona

Милито се враќа во Барселона за да ја започне последната фаза од опоравувањето (иако се очекува ова да трае околу 2-3 месеци).:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom