Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Абе дечки кај ви е таја сликата кај шо ве гледа Кристијано и Кака на тв ? Или море заборајв и вие ке гледате одтаму. Sorry. :nesum:
ajde marsh be da ti ebam sve so kur baras ovde odi si vo tvoj fan club fali se deka gi podivte lion deka ne pobedivte nas :pusk:

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
a na Mota da mu ebam sve zivo i divo,more pleme niedno,zar taka se postapuva so igrac od klubot koj te napravi fudbaler,ona sto denes si zaboravi sto e.Kako ne mu bese sram taka da se ponasa so Busquets,more da umres pred finale,a nekoj den pred toa da ti ponistat crven od uefa
da u pravo si

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Во жарот на борбата, мал ненамерен допир во лице, свртен со грб не ни виде каде го допира. Судијата му даде директен црвен, а не втор жолт. Тоа за мене е немање чувство за игра, го уништува натпреварот уште во 30 минута.

Ама нема везе тоа сега, реков утре ќе пишам подолго мислење за натпреварот ситуацијата оошто сезонава.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Брат и ти и ја и сите ке изреагираат исто ко шо изреагираше мота ...да не речам ние и ке го запукавме пошо сме балканци луди ....

Му праи финта со маица (глуми) и Мота ко деген добива црвен ....Ја би го убил на полувреме .....

Једино не ми беше јасно шо се скачкаа Меси и Киву али добро му влезе будалава романска на Месијата ...

Као и да е ...спортски поздрав

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Во жарот на борбата, мал ненамерен допир во лице, свртен со грб не ни виде каде го допира. Судијата му даде директен црвен, а не втор жолт. Тоа за мене е немање чувство за игра, го уништува натпреварот уште во 30 минута.

Ама нема везе тоа сега, реков утре ќе пишам подолго мислење за натпреварот ситуацијата оошто сезонава.

Судијата му даде втор жолт. Коментаторот напињаше дека првиот жол е за Занети, а уствари беше за Мота!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
ajde marsh be da ti ebam sve so kur baras ovde odi si vo tvoj fan club fali se deka gi podivte lion deka ne pobedivte nas :pusk:
Абе пичлеме едно.. да поминевте во потпис ке ја клаеше сликата .. ама сеа ве нема нешто :(

A да, кажувате за неспортски потег на Мота? Тоа беше во жарот на борбата на играњето, несакаше тој.

Каков спортски потег беше тој со прскачите, или пак Валдес ? Или пак вашите навивачи кои го нападнале Мур пред натпреварот и кои му свиреа цели две утакмици на чоеко шо ги даде сите голој за вас, а тој беше Ето ако не се сеќавате... ама не, си купивте појак наместо него, шо ви е гајле. :pos:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Судијата му даде втор жолт. Коментаторот напињаше дека првиот жол е за Занети, а уствари беше за Мота!
абе овој имаше жолт ама судијата директен црвен му даде, малце нелогично ама тоа :toe:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
абе овој имаше жолт ама судијата директен црвен му даде, малце нелогично ама тоа :toe:
За такво копиле од играч и 2 директни црвени требаше да му дадат ! :smir:

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22

da de u pravo se deckive a ovoj mizje heheh
VratislavGresko напиша:
:nesum: :kesa:

:baeh::baeh::baeh:
:helou:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Ова најмногу ме боли.... Дури сега ми е јасно на што е еднаква трампата Ибра-Ето, барем сега за сега.....

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
а зошто? шо направи човекот или сега ајде оти е од интер :nesum:
Е сега ако не знаеш Мота каков играч е неам намера да ти објаснувам. Нема врска дека е од Интер,од кај и да е човекот е копиЉ ! :smir:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
а зошто? шо направи човекот или сега ајде оти е од интер :nesum:
Друже, остај ги нека се тешат.

Него, другиве падобранци од останатите (анти-Интер) фан клубови ми се најинтересни...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Знам дека беше тој жолт за Мота,а не за Занети, ама сепак директен црвен му даде. Судијата може да го направи и тоа, дури и да има играч жолт картон, да не му даде втор жолт туку директен црвен. Се има у другпат случувано, така беше и сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom