Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:sunglasses:

n1411252868_30193362_5994.jpg

Ако сликите се нови Меси има ново фризура :baeh:
Од минатата година се овие:)

Гвардиола: За да се пласира Барса,треба да игра како Барса http://sportdenes.com/index.php?opt...23-46-19&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9
Трајче: Мораме да внимаваме на контрите на Ето и Милито http://sportdenes.com/index.php?opt...23-42-05&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9 за ова е во право Трајче,мора да се внимава на контри
иначе ја го очекувам овој состав:
. .........Валдез...........
...........Алвес.........Пике.........Милито........Максвел/Абидал
........Чави.......Туре.......Кеита.....
.............Меси.........Ибра.........Педро/Анри....

Абе, Филе ќе игра вечер во прва постава а? :pos2:

Погледнете го Мурињо, само колку исплашено делува на пресот како никогаш до сега...:vozbud:
http://www.tv3.cat/videos/2869290/Li-agrada-provocar
Па и со право е уплашен човекот. :)

Шала на страна, само се молам да не игра Бускетс. Најважно е да постигниме погодок во прво полувреме, е тогаш че биди лудница. :)

REMUNTADA!

Ќе игра Бускетс, против Ксерез го чувавме за со Интер.:pos2:

Па и со право е уплашен човекот. :)

Шала на страна, само се молам да не игра Бускетс. Најважно е да постигниме погодок во прво полувреме, е тогаш че биди лудница. :)

REMUNTADA!

Веројатно најтешкиот натпревар за БАрса, според мене потежок и од оној со Челзи минатата година, бидејќи некако многу поизразен фаворите беше оваа година и повеќе се очекува од неа.

Според мене Барса не може да помине само со 2 0. Не верувам дека може да даде 3 гола на Интер (во случај да прими гол нели) кој веројатно ќе игра со формација 4-5-1 , и со брза трансформација у 4-4-3 ако има можност за тоа.

Така да очекувам рововска битка со максимум 2 гола и тоа двата би биле во мрежата на Интер веројатно.

jas ocekuvam prodolzenie 3-1 konecen rezultat... pobeduvame na extra time... gi podrzuvam site fanovi na Barca sto prevzemale merki protiv Mou i negovata kompanija neka si pocuvstvuvaat nepravda i oni na svoj grb :) odime vo Madrid i nisto nemoze da ne spreci :vozbud:

jas ocekuvam prodolzenie 3-1 konecen rezultat... pobeduvame na extra time... gi podrzuvam site fanovi na Barca sto prevzemale merki protiv Mou i negovata kompanija neka si pocuvstvuvaat nepravda i oni na svoj grb :) odime vo Madrid i nisto nemoze da ne spreci :vozbud:

Да се десеше ова во Италија, ќе ни ги отечеа јајцата како тоа во Италија има хулигани, најаки навивачи во секој поглед и остали срања.....:toe:

Ќе мора во прво полувреме барем еден гол да постигнеме...и се разбира да не примиме...За во второ уште повеќе да се изврши притисок.

Да се десеше ова во Италија, ќе ни ги отечеа јајцата како тоа во Италија има хулигани, најаки навивачи во секој поглед и остали срања.....:toe:
kako sto mou e poznat po igranje prljavo ne treba da se cudi.. neka se seti sto natpravi od terenot na S.Bridge koga trebase da igraat protiv barca.. epa sega neka go :pusk: pamtime sve ne se zaborava toa.. i normalno sve se vrakja sve se plaka..

Ако ја игра Барса својата игра секако дека има шанси за пласман во финалето, но евентуален примен гол далеку ќе ја отежни работата, па затоа и одбраната мора да биде на ниво. Јас искрено повеќе ја сакам титулата во Примера, иако знам колку играчите се мотивирани од можноста за трофеј на Бербабе. Сепак не секогаш екипата со најдобра игра или екипа победува, и не би го сфатил како нешто којзнае колку страшно евентуалниот неуспех.

Со среќа вечер. Во финале или не, едно знам - навивам за најдобриот клуб на планетата. Visca el Barca

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom