Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Гвардиола: За да се пласира Барса,треба да игра како Барса http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5863:2010-04-27-23-46-19&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9
Трајче: Мораме да внимаваме на контрите на Ето и Милито http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5859:2010-04-27-23-42-05&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9 за ова е во право Трајче,мора да се внимава на контри
иначе ја го очекувам овој состав:
. .........Валдез...........
...........Алвес.........Пике.........Милито........Максвел/Абидал
........Чави.......Туре.......Кеита.....
.............Меси.........Ибра.........Педро/Анри....

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Абе, Филе ќе игра вечер во прва постава а? :pos2:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ке биде добра утакмица вечер...надевам се на победа

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Погледнете го Мурињо, само колку исплашено делува на пресот како никогаш до сега...:vozbud:
http://www.tv3.cat/videos/2869290/Li-agrada-provocar
Па и со право е уплашен човекот. :)

Шала на страна, само се молам да не игра Бускетс. Најважно е да постигниме погодок во прво полувреме, е тогаш че биди лудница. :)

REMUNTADA!

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ќе игра Бускетс, против Ксерез го чувавме за со Интер.:pos2:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Па и со право е уплашен човекот. :)

Шала на страна, само се молам да не игра Бускетс. Најважно е да постигниме погодок во прво полувреме, е тогаш че биди лудница. :)

REMUNTADA!
Веројатно најтешкиот натпревар за БАрса, според мене потежок и од оној со Челзи минатата година, бидејќи некако многу поизразен фаворите беше оваа година и повеќе се очекува од неа.

Според мене Барса не може да помине само со 2 0. Не верувам дека може да даде 3 гола на Интер (во случај да прими гол нели) кој веројатно ќе игра со формација 4-5-1 , и со брза трансформација у 4-4-3 ако има можност за тоа.

Така да очекувам рововска битка со максимум 2 гола и тоа двата би биле во мрежата на Интер веројатно.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
jas ocekuvam prodolzenie 3-1 konecen rezultat... pobeduvame na extra time... gi podrzuvam site fanovi na Barca sto prevzemale merki protiv Mou i negovata kompanija neka si pocuvstvuvaat nepravda i oni na svoj grb :) odime vo Madrid i nisto nemoze da ne spreci :vozbud:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
jas ocekuvam prodolzenie 3-1 konecen rezultat... pobeduvame na extra time... gi podrzuvam site fanovi na Barca sto prevzemale merki protiv Mou i negovata kompanija neka si pocuvstvuvaat nepravda i oni na svoj grb :) odime vo Madrid i nisto nemoze da ne spreci :vozbud:

Да се десеше ова во Италија, ќе ни ги отечеа јајцата како тоа во Италија има хулигани, најаки навивачи во секој поглед и остали срања.....:toe:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ќе мора во прво полувреме барем еден гол да постигнеме...и се разбира да не примиме...За во второ уште повеќе да се изврши притисок.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Да се десеше ова во Италија, ќе ни ги отечеа јајцата како тоа во Италија има хулигани, најаки навивачи во секој поглед и остали срања.....:toe:
kako sto mou e poznat po igranje prljavo ne treba da se cudi.. neka se seti sto natpravi od terenot na S.Bridge koga trebase da igraat protiv barca.. epa sega neka go :pusk: pamtime sve ne se zaborava toa.. i normalno sve se vrakja sve se plaka..

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ако ја игра Барса својата игра секако дека има шанси за пласман во финалето, но евентуален примен гол далеку ќе ја отежни работата, па затоа и одбраната мора да биде на ниво. Јас искрено повеќе ја сакам титулата во Примера, иако знам колку играчите се мотивирани од можноста за трофеј на Бербабе. Сепак не секогаш екипата со најдобра игра или екипа победува, и не би го сфатил како нешто којзнае колку страшно евентуалниот неуспех.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.817
Поени од реакции
10.163

Со среќа вечер. Во финале или не, едно знам - навивам за најдобриот клуб на планетата. Visca el Barca

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom