Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
kako be Busquets i ne e taka los.Koa on igra DM a ednas ne sum go videl da zeme nekoja topka,da sprece nekoja akcija na protivnicite:busquets::tapp:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Читајте ја изјавата на Пеп!

Секоја чест за човекот! Колку само е приземјен и само читајте ги сите работи кои ги кажува!

Особено ми се допадна делот каде што вели :

“I’m aware we have to overturn the two goals deficit from the first leg, and I know it is a difficult task but to overcome this I have told the players they just have to be themselves.

Значи се што треба за утре е играчите да бидат самите себеси :)

И на крај делот за Мурињо:

“I don’t know much about him but I consider him to be one the best coach there is, and I will try to beat him.
“Whether he’ll ever come and be a coach here in the future, I don’t know, we will see.”

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
kako be Busquets i ne e taka los.Koa on igra DM a ednas ne sum go videl da zeme nekoja topka,da sprece nekoja akcija na protivnicite:busquets::tapp:
Епа добро има и он свои квалитети...а му подадат топка некои од штоперите у секунда им ја врајќа (сеа некад може да им ја врати и на противничките напаѓачи па они да си дадат лесен гол али нема веза :icon_lol:)
Шала на страна еднаш не сум го видел типот ни да пресече топка ни да запре акција туку само знае да ја врати на прва на тој што му подал,не ни помислува да тргне напред коа има простор ааах да и знае да добива жолти за тоа што ќе ја удри топката со рака ....

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.081
Конечно дојде и овој долго очекуван ден.Времето до 20:45 не знам како ќе ми помине, не можам повеќе да чекам...

Сигурен сум дека вечерва играчите ќе дадат се од себе, сите ќе изиграт на ниво и ќе се пласираме во финалето...

П.С. Се молам само Серџо да не е во прв состав...:tapp:

VISCA EL BARCA, VISCA EL CATALUNYA

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Замислете цело време водиме 1-0, и при крај во 94та во стил на Иниеста, Трајче дава гол со пета.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Иначе еуфоријата кај мене веќе е ептен напната, сеа одам на школо а како ќе издржам 7 часа и јас незнам. Со душа го чекам мечот да се биде или не.

VISCA BARCA, ESTAMOS UN TOTAL CLAM !!!!

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
ако ако давајте си надеж.Барса-Интер точен резултат 0-1...................

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Замислете цело време водиме 1-0, и при крај во 94та во стил на Иниеста, Трајче дава гол со пета.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Иначе еуфоријата кај мене веќе е ептен напната, сеа одам на школо а како ќе издржам 7 часа и јас незнам. Со душа го чекам мечот да се биде или не.

VISCA BARCA, ESTAMOS UN TOTAL CLAM !!!!
нешто у ваков стил :drk:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
:sunglasses:

коментар на сликата: Како реклама за средство за растење коса, ПРЕД и ПОСЛЕ :pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom