Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Роналдо: Признавам, Меси е подобар од мене

Најдобриот фудбалер на Реал Мадрид, Кристијано Роналдо призна дека Меси е подобар од него, но за тоа големо влијание има и одличната игра на целиот тим на Барселона.
dd5e7e8f18d3a9b65090094d84c205e1RonaldovsValencia.jpg
Да може Меси е подобар од мене. Но да бидеме и реални, Барселона игра фантастично. Тие ги освоија последните 5-6 титули и моментално се на чело на Примера.“
Меси беше одличен изминатата година и одличен е и оваа сезона, но и тимот многу му помага. Како и да е мислам дека постојано се наоѓа во топ форма.“
“Тоа што Мадрид може да не освои ништо не значи дека јас играм лошо. Јас постојано давам максимум и се трудам секој ден да бидам подобар и подобар.“
“Реал може да ја освои лигата. Ова е мојата прва сезона овде и навистина можеме да постигнеме многу повеќе како група, но индивидуално мислам дека давам се од себе.“
“Многу имиња на тренери се вртат околу Реал. Го познавам добро Мурињо и мислам дека се работи за фантастичен тренер. Но сега за сега мене ме тренира Пелегрини и среќен сум заради тоа.“
“Што се однесува до полуфиналниот дуел меѓу Барселона и Интер, и двете екипи играат добро. Подобриот ќе победи, но мислам дека Мурињо ќе одигра одлично тактички и ќе ја победи Барселона.“ - заврши Роналдо со интервјуто за La Stampa.

FORZA BARCELONA & JUVE

Може да изненадат:pehar:

Да бе, од цел тим кој знае да изненади, Пандев и Снајдер :pos2: Освен ако очекуваш Камбиасо и Занети да дриблаат заедно со овие:pos2::pos2::pos2: Абе не заебавај, целта на Италијанскиот фудбал се знае која е: убиј ги сите за да дојдеш до победа :vozbud:

Лајк бе?

Многу штури одговори од соговорникот, а јас сум се распишувал... Јбг. Се надевам достојно ве претставив сите вас како навивач :)

Многу убаво си одговорил...во момент човек ќе мисли асистентот на Пеп одговара :)

Па за најдобриот тим секогаш има повеќе да се каже.

Лајк бе?

Многу штури одговори од соговорникот, а јас сум се распишувал... Јбг. Се надевам достојно ве претставив сите вас како навивач :)

Me gusta:smir:

Вечер очекувам со овој состав да излеземе
Валдес - Алвес, Пујол, Пике, Максвел - Чави, Трајче, Кеита - Меси, Ибра, Кркич

Очекувам добра игра, победата сама по себе ќе си дојде.:toe:

Само Пеп да не експериментира многу со составот и се ќе биде добро.
Почетните 11 би требало да изгледаат вака
Valdes - Puyol, Millito, Pique, Alves - Toure, Sergio, Xavi - Pedro, Ibra, Messi

ама све се плашам дека Пеп ќе иде со некоја Реал Мадрид варијанта со Маxwell у средина или уште полошо ако иде само со Messi у напад (без Ibra или Bojan).

И време е веќе Ibra да покаже што знае и зошто го донесовме оваа сезона, неможе Messi да не вади од гомна цело време.

Само Пеп да не експериментира многу со составот и се ќе биде добро.
Почетните 11 би требало да изгледаат вака
Valdes - Puyol, Millito, Pique, Alves - Toure, Sergio, Xavi - Pedro, Ibra, Messi

ама све се плашам дека Пеп ќе иде со некоја Реал Мадрид варијанта со Маxwell у средина или уште полошо ако иде само со Messi у напад (без Ibra или Bojan).

И време е веќе Ibra да покаже што знае и зошто го донесовме оваа сезона, неможе Messi да не вади од гомна цело време.
Vo poveke navrati ovaa sezona se pokaza deka dvajcata nemozat da igraat zaedno.

Mislam deka Keita ke startuva na mestoto na Toure.

се ближи времето, уште 5 и пол часа :vozbud:значи да не се преценуваме нема шанси да ги декласираме или слично јас искрено очекувам да имаме поголем посед на топка и се мислам ќе атакуваме на тоа да постигнеме гол у гости макар и да примиме 2 :smir: но доколку постигнеме први гол многу тешко дека би примиле 2 после 2 гола, сигурен сум дека Гвардиола нема да ја повтори истата грешка како со Арсенал.Значи јас мислам дека конечен резултат ќе биде 1:1 :)

Лајк бе?

Лајк ит, лајк ит, ме густа мучо. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom