Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Него, нареден пат, ако не се собериме 25 души во ваква комбинација, ќотек :)

23547_1258084462120_1529891822_30778749_5560138_n.jpg

Сите со дресови, знаме... и шалови може да земеме.. Да личи :)

Само... нареден пат кажете малку порано да можат луѓето да си планират :)

сите ги знам од велес шо се :) а со 3та од нив живеам премн :) само уште да кажеш кој си ти ? :) у четврт финале одиме обавезно!!

Дел од изјавата на Алвес:

“The way we put on pressure, the way we kept the pace of the game up, the way we held onto the ball... now we are all back on top form, like we were today, we are back at the very top”.

:smir:

Треба да изнајмам дрес од новите. :)

Oкеј. Планирајте си четврт и полу финалето на Камп Ноу да го гледаме таму. И финалето во Мадрид. Навреме, понавреме здравје :))

Дај боже да се паднеме со Арсенал.:vozbud:

Oкеј. Планирајте си четврт и полу финалето на Камп Ноу да го гледаме таму. И финалето во Мадрид. Навреме, понавреме здравје :))

Ај ако можеш да најдеш карти од некаде кажи :) (Ако мислиш таму .. во Шпанија :))
Ако не ќе викаме од кај Филе :)

Боље дома одколку кај Филе исто ти е :D

Ај ако можеш да најдеш карти од некаде кажи :) (Ако мислиш таму .. во Шпанија :))
Ако не ќе викаме од кај Филе :)

ако ова значи дека се организирате за финалето во мадрид, не ме заборавајте :vozbud:

Чекајте бе типци енос четврт финале да видиме со кој ќе се паднеме па после за финале. :)

Здравје само, и Барса да игра како што треба и да не израдува сите :)

Незнам за вас али јас денес сум во многу подобро победничко расположение. Вчера бевме сите во радост, али денес по сите оние коментари од играчите, полека сфаќаме дека сме на вистински пат да ја достигнеме ланската форма, на вистински пат сме да го достигнеме ВРВОТ.:vozbud::vozbud:

Меси има 31 гол во сите конкуренции сезонава:vozbud::vozbud:

Незнам за вас али јас денес сум во многу подобро победничко расположение. Вчера бевме сите во радост, али денес по сите оние коментари од играчите, полека сфаќаме дека сме на вистински пат да ја достигнеме ланската форма, на вистински пат сме да го достигнеме ВРВОТ.:vozbud::vozbud:

Меси има 31 гол во сите конкуренции сезонава:vozbud::vozbud:

kako stojat so Rooney?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom