Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој состав го сакам вечер:

-----------------Валдес----------------------
-Пујол--Пике-----------Милито--Максвел-
------Иниеста--Бускетс--Тиаго------------
--Меси------------Ибра----------Анри-----

Очекувам ништо помалку од петарда :tv:

Абе го преболев ова..заеби више,не ти пали ова кај мене..:pipi:

Да бе, заборавив јас дека го преболе ова и дека не се палиш на секоја изјава во која се спомнува Челзи - Барселона. Ќе си знам за во иднина:smir:

Инаку составот за денес би требало да изгледа вака некако:

Валдес
Пујол---Пике----Маркез---Максвел
-Иниеста-----Бускетс-----Тиаго*-
------Меси----Ибра----Анри------​

*- Ако Туре денеска добие зелено светло тогаш тој би играл на местото на Бускетс а Бускетс на местото на Тиаго. Така мислам дека би била најреална формацијата.
Иако ништо не е сигурно додека Пеп не го каже својот последен збор.

Не ми се верува дека Пеп ќе направи ваква глупост инаку за вечер очекувам да излеземе со овој состав :

Валдес
Пујол---Пике---Милито/Маркез---Максвел
-Иниеста---Бускетс---Тиаго-
-----Меси----Ибра---Анри-----

Очекувам петарда за вечерва и очекувам брилијантен натпревар на наследникот на Чави т.е лудилото наречено Тиаго..

Кој нема да се наежи на ова видео, не е фан на Барса:vozbud::vozbud::vozbud:
Леле друже зашо вака ми правиш бе шо ме потсеќаш пак,уф како се наежив,ова иначе го имам во компјутер стаено клипче,и дефинитивно е најјак коментатор:vozbud:

Да бе, заборавив јас дека го преболе ова и дека не се палиш на секоја изјава во која се спомнува Челзи - Барселона. Ќе си знам за во иднина:smir:

Инаку составот за денес би требало да изгледа вака некако:

Валдес
Пујол---Пике----Маркез---Максвел
-Иниеста-----Бускетс-----Тиаго*-
------Меси----Ибра----Анри------​

*- Ако Туре денеска добие зелено светло тогаш тој би играл на местото на Бускетс а Бускетс на местото на Тиаго. Така мислам дека би била најреална формацијата.
Иако ништо не е сигурно додека Пеп не го каже својот последен збор.

Бускетс е суспендиран :toe:

Денес очекувам победа и ништо друго,не е битно со кој состав ке излеземе,јас очекувам барем 3 гола во мрежата на Расинг:vozbud:

En el Barcelona jugarán Valdés, Puyol, Piqué, Márquez, Maxwell, Touré, Busquets, Iniesta, Messi, Henry y Bojan. :smir:

Es decir, la noticia es que no juega Ibrahimovic, que se ha quedado fuera de la convocatoria por molestias en el tobillo

Колку што разбрав, повреда на глуждот. :toe:

Се молат играчите на барса да се смират и да му дадат предност на гостинот да фати топка и поигра малце :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom