Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Досуден фаул без врска при вториот гол, и поништен чист гол на Расинг. Ама изгледа и тоа ви е малку за едно полувреме...
А што требаше да му направат на Бускетс,па да свири фаул?
И судијата ли е крив,што живиот ѕид на Расинг бега настрана.
Шутот на Анри беше тотално безопасен,е сега овие што се тргнаа тоа е друга работа.

Чисти гол?

Ај научи ги правилата,кога противнички играч се наоѓа позади голманот,па ќе правиме муабет,ок?

А што требаше да му направат на Бускетс,па да свири фаул?
И судијата ли е крив,што живиот ѕид на Расинг бега настрана.
Шутот на Анри беше тотално безопасен,е сега овие што се тргнаа тоа е друга работа.

Чисти гол?

Ај научи ги правилата,кога противнички играч се наоѓа позади голманот,па ќе правиме муабет,ок?

Ништо, доволно е да го дувне и готово.

Него незнаев за ова правило...па незнам што не излагаат почесто и голманиве напред да ги фаќаат у офсајд противнички напаѓачи...

Ова навивачиве на Реал излегува "лукот му рекол на кромидот дека многу смрди" или пак "магарето му рекло на зајакот дека има големи уши". За Бускетс фаулот не се виде пошто снимката беше со камера од спротивната страна. За голот на Расинг од она што видов не беше офсајд. Камерата не беше ок ама еве објективно не ми се виде офсајд. Како и да е натпреваров е завршен, мене овие повреди ме плашат повеќе. Меси кога се наведна држејќи се за колената си реков отиде сезонава.

Ништо, доволно е да го дувне и готово.

Него незнаев за ова правило...па незнам што не излагаат почесто и голманиве напред да ги фаќаат у офсајд противнички напаѓачи...;taptap;
Затоа што не се сите паметни како тебе.

За да не биде офсајд,треба да има најмалце 2ца играчи во овој случај од Барселона.А во таа ситуација позади Валдес беше само Маркез,така да чисти офсајд.

кој сакаш стави го за судија-се гледа кој е подобар и поефективен вечерва

Ова навивачиве на Реал излегува "лукот му рекол на кромидот дека многу смрди" или пак "магарето му рекло на зајакот дека има големи уши". За Бускетс фаулот не се виде пошто снимката беше со камера од спротивната страна. За голот на Расинг од она што видов не беше офсајд. Камерата не беше ок ама еве објективно не ми се виде офсајд. Како и да е натпреваров е завршен, мене овие повреди ме плашат повеќе. Меси кога се наведна држејќи се за колената си реков отиде сезонава.

Кажав така како што е, за утакмицава збориме! Општо знаеме дека се катастрофа судиите у Шпанија, незнам што го мешаш Реал сега.

Затоа што не се сите паметни како тебе.

За да не биде офсајд,треба да има најмалце 2ца играчи во овој случај од Барселона.А во таа ситуација позади Валдес беше само Маркез,така да чисти офсајд.

Ок експерту...

Кажав така како што е, за утакмицава збориме! Општо знаеме дека се катастрофа судиите у Шпанија, незнам што го мешаш Реал сега.

Ок експерту...
Не сум експерт,туку само да те поднаучам за уште некое правило.teši

Тиагоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Ај и официјално НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО ПОБЕДАТА!!!
:bravo:за Иниеста
:bravo:за Маркез
:bravo:за Анри
:bravo:за Тиаго

Честито нека ни е победата
Одлична игра и 4 гола во мрежата на Расинг.Најмногу ќеф ми направи голот на Тиагоооооо. MES QUE UN CLUB

Ај честито нека ни е победата против Расинг видовме 2 одлични голови на Анри и Маркез и Тиаго го потврдува својот квалитет со гол :).
ЧЕСТИТО ПОБЕДА И НЕКА СЕ МНОЖАТ .

Visca El Barca ! ! !

Честито победа, ни требаше ова.
Иниеста човек на мечот според мене.
Тиаго одлична иднина за Барса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom