- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Се молат играчите на барса да се смират и да му дадат предност на гостинот да фати топка и поигра малце :kesa:
Како и судиите да почнат да судат како што треба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се молат играчите на барса да се смират и да му дадат предност на гостинот да фати топка и поигра малце :kesa:
Што им фали на судиите?Како и судиите да почнат да судат како што треба.
Што им фали на судиите?
А што требаше да му направат на Бускетс,па да свири фаул?Досуден фаул без врска при вториот гол, и поништен чист гол на Расинг. Ама изгледа и тоа ви е малку за едно полувреме...
А што требаше да му направат на Бускетс,па да свири фаул?
И судијата ли е крив,што живиот ѕид на Расинг бега настрана.
Шутот на Анри беше тотално безопасен,е сега овие што се тргнаа тоа е друга работа.
Чисти гол?
Ај научи ги правилата,кога противнички играч се наоѓа позади голманот,па ќе правиме муабет,ок?
Затоа што не се сите паметни како тебе.Ништо, доволно е да го дувне и готово.
Него незнаев за ова правило...па незнам што не излагаат почесто и голманиве напред да ги фаќаат у офсајд противнички напаѓачи...;taptap;
Ова навивачиве на Реал излегува "лукот му рекол на кромидот дека многу смрди" или пак "магарето му рекло на зајакот дека има големи уши". За Бускетс фаулот не се виде пошто снимката беше со камера од спротивната страна. За голот на Расинг од она што видов не беше офсајд. Камерата не беше ок ама еве објективно не ми се виде офсајд. Како и да е натпреваров е завршен, мене овие повреди ме плашат повеќе. Меси кога се наведна држејќи се за колената си реков отиде сезонава.
Затоа што не се сите паметни како тебе.
За да не биде офсајд,треба да има најмалце 2ца играчи во овој случај од Барселона.А во таа ситуација позади Валдес беше само Маркез,така да чисти офсајд.
Не сум експерт,туку само да те поднаучам за уште некое правило.tešiКажав така како што е, за утакмицава збориме! Општо знаеме дека се катастрофа судиите у Шпанија, незнам што го мешаш Реал сега.
Ок експерту...