Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чигрински и Туре се враќаат у игра :pipi:

Бев во гужва последнава недела, имав некои обврски затоа неможев да бидам активен на форумот.

Нема што да се коментира за поразот од Атлетико, и лани изгубивме таму, тие имаа поголема желба да победат, ние имавме десеткувана одбрана и останатото веќе го знаеме.

Вечерва продолжуваме таму од каде што застанавме пред 2 недели, продолжуваме по победничките патеки... и нешто што многу ме интересира е да видам како ќе се снајде тимот без Чави и која ќе биде неговата алтернатива. Според мене тоа би бил Иниеста. Ако игра Иниеста на местото на Чави тогаш Бускетс би играл како деструктивец а би можеле да го видиме Тиаго како нивни партнер:vozbud:.

Вечер очекувам Сантандер да го јаде дебело. Чим Пеп изјавува дека уште има доверба во Анри, очекувајте го вечер стартер сигурно. Нападот ќе биде целосен .. Анри --- Ибра --- Меси и мислам дека нема да има дилеми за вечерашниот победник.

Со среќа каталонци .. Visca el Barca !!!

А, еве и целосен хајлајтс на натпреварот. Коментаторот Драго Чошич е стварно најјак.

Блажичко сврши на голот од Иниеста!Цар е,нема што...:tv:

И ја..не се наежив иначе..:pipi:
Не знам каде овде си го видел или слушнал Блажичко, пошо Драго е коментаторот. А јас реков дека кој че се наежи е фан на Барса, а не на овој, како се викаше.... Челзи??!!??!! :helou:

andres-iniesta-001.jpg

:pipi:

ballack-wut-gross-12200091-quer,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom