Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хаха...абе смешки што читам јас од Вамос мадрид :pos2:

Имаат право тие постарите фанови на реал кога велат дека секое дете навива за реал...па видете ги само...на вики бараат информации за нивниот омилен клуб..а освен тоа Гутии:pipi: :pos2:

2010-01-30_PARTIDO_006_copia.jpg

Погледнете колку играчи во првиот тим се од кантерата.:vozbud:

Овие од зад ридот пак јадат еклери а? :) хехехе, ако ако нека ги. Ги јаде јанѕата :)
Инаку и јас очекувам гол од Ибра, после овој пост од неколку натпревари. Многу сум задоволен од играта на Педро, пак да кажам. Сигурен сум дека може да биде и повеќе од златна резерва.

зад рид нека викаат што сакаат битна е разликата 5 бодааа :vozbud:

bb[noone];3280950 напиша:
зад рид нека викаат што сакаат битна е разликата 5 бодааа :vozbud:

Според тебе тоа е голема предност, ако земеш во предвид дека повеќето од потешките натпревари Барселона ги игра на гости, а Реал дома ? (Атл. Мадрид, Виљареал, Севиља, гостување на Бернабе, Еспањол...)

п.с сакам нормална дискусија, не сакам одма да се нафрлате како што тоа го правите со некои други членови од фан-клуб Реал Мадрид. :smir:

Според тебе тоа е голема предност, ако земеш во предвид дека повеќето од потешките натпревари Барселона ги игра на гости, а Реал дома ? (Атл. Мадрид, Виљареал, Севиља, гостување на Бернабе, Еспањол...)

п.с сакам нормална дискусија, не сакам одма да се нафрлате како што тоа го правите со некои други членови од фан-клуб Реал Мадрид. :smir:
Нормална дискусија бре фала богу не провоцираш па да се караме, според мене да и голема предност е во моментов без разлика што играме во гости со добри тимови :wink:

Прво и јас сакам нормална дискусија ама со некои кога не оди не оди (овоа не е за тебе само кажувам сега да не именувам)
Во врска со болдор. Од тие три тима воопшто не ми е страв, посебно не од првиве два. Имаат тиња од сезона една тепаат после 5 утакмици пост имаат:toe: Во врска со Еспањол и оние немаат некоја фантастична сезона, ама градско дерби е и тогаш се напалени они до даска, ама сепак мислам дека ќе успееме и од таму да извадиме три бода.

Тука си во право, далеку потежок распоред имаме во вториот дел од сезоната. 5 бода се предност, но лесно е да се изгубат, посебно ако Реал ја задржи формата. Она што ме прави да се чувствувам посигурен е тоа што знам дека кај Барса има многу простор за напредок. Мислам дека сеуште не е постигната формата од лани. Последните натпревари, иако за многумина беа слабо одиграни од Барса, според мене прикажаа голем потенцијал. Единствено фали реализацијата, а таа како и лани, кога тогаш ќе дојде. Како и да е, сезонава ќе биде долга и интересна. Вистинско уживање :)

Абе никогаш ништо не се знае, тие тимови ги наведов како пример само. Може тој што најмалку очекуваш, тој да ти одзеде бодови. Еден кикс на Барселона, и победа на Реал ќе ве донесе на +2, а тогаш може и притисокот да падне на ваша страна, затоа што уште еден таков кикс, и може да ја изгубите лидерската позиција.

Од друга страна пак, ако Реал направи кикс, а Барса да тепа и да дојде на +8, тогаш слободно може да си ја славите титулата, затоа што +8 при ваков тим на Барса е огромна предност.

@alexsr се надевам на ваква или уште помала разлика пред натпреварот со нас. Е тек тогаш какво ли ќе биде Ел Класикото. :)

Абе факт е дека од тие што очекуваш најмалку, тие ке ти скинат поени, али јас лично највеќе стравувам од гостувањето во Мајорка и Еспањол. Значи, ниту од Реал, ниту пак од Севиља или Виљареал:toe:.Незнам зошто али имам некое предчуство дека имаме големи шасни сезонава да ја завршиме непоразени.
Сезонава бодови на гости ни земаа Осасуна, Билбао и Валенсија и знаејки дека со нив играме дома + напредокот на Барса на последните неколку средби во однос на играта ме прави и повеќе од смирен за вториод дел од сезоната иако ќе имаме неколку тешки гостувања.

да,сезоната е долга + допрва иди згуснатиот распоред среда-недела кога треба да се играат и натпреварите од ЛШ...со оглед на формата и големиот број солидни фудбалери Барса формално ќе го изоди патот во Примера,гарантирано !

Среќен Роденден Жерард Пике многу успеси и титули со Барса.:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom