LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.330
- Поени од реакции
- 292
Ајде нека ни е честито победата со Ваљадолид(со мноооооооооооооооооооооогу каснење)...и да го повториме истото со Хихон!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и не глеам некој голем избор на добри десни бекови. Али во случајов пошто се работи за замена на Алавес би сакал да го лапнеме Рафиња. Дечкото е одличен само мислам дека нема да сака да биде резерва, макар тоа било и во Барса.
Ништо чудно раководството да купи некој анонимус од Бразил или од Аргентина.
Да ти кажам право и јас мислам за Рафиња, но и за Срна.
А не е ни чудно да излезе некој добар на Светското Првенство па да го земеме.
Што се однесува за доведување на Центар Мидфилдер и Лево Крило, мислам дека е Подобро да се најдат други така да речам помали Звезди, од типот на Вилиан и Вељосо, или уште други.
Ме мрзи да се правиме како Реал Мадрид, да земаме Звезди во нашиот Клуб тоа најмногу го мразам.
Мислам дека сите ја помниме 2009-10 кога Гвардиола доведе навистина Помалку прочуени играчи но за возврат со тие Играчи освоивне се што е можно, или едноставно ме мрзи кога станува збор за доведување на Звезди.:smir:
не знам колку го сметаш Суарез за Звезда, ама јас мислам дека тој е вистинскиот избор за лево крило! Касерес да го земеме од позајмица за десен бек, Фабрегас евентуално средина, голманче замена за Валдес (по можност од младинската школа).
Ај видете го клипот па кажете што забележавте!!
Ете без грешка сега
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=682292&idseccio_PK=805
Ај пиши што има, ништо неможам да отворам, надминат ми е лимитот.
Роналдо исто удира еден играч со рака...ама тогаш не беше видено од судиите...
Пс.ако не ви го отвара страницата тогаш кал линкот бришете го последната цртичка
Не е лигле:nenene::nenene:А за да потврдиме дека стварно е лигле :