Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај нека е честито победата, не гледав али како што ве читам се намачиле. Moже некој да ми напише првите 11 со кои стартувавме да барам некое оправдување за слабата игра?
стартувавме со-Валдез,Алвес,Маркез,Чигрински,Максвел,Кеита,Чави,Туре,Педро,Анри и Бојан и после влегол Меси(Педро),Ибра(Бојан) и Иниеста(Анри)

Што има да калкулира, ова беше натпревар од Лигата.

Инаку честита нека ни е победата, се намачивме малку али дојдовме до трите бода:smir:

Ај нека е честито победата, не гледав али како што ве читам се намачиле. Moже некој да ми напише првите 11 со кои стартувавме да барам некое оправдување за слабата игра?

valdes-alves-marquez-chigi-maxwell-toure-keita-xavi-pedro-bojan-henry

ete ja ke ti kazam koj odigra najslabo
1.Marquez
2.Bojan-Pedro
3.Toure

Нормално беше да се мачиме без 6 првотимци. Важно е што ја прекинавме лошата серија на гости од 3 не решени по ред.

Друга позитивна работа е тоа што Ибра почнува да покажува мајстории на секоја утакмица.

Не изигра многу лошо Туре добар беше , Анри изигра полошо од него , тука ајде голот го вади.....:wink:

Одлична асистенција на Меси, перфектен лоб на Ибра, тоа е тоа што се бара, pure Barca play

Тешко ама успеавме да победиме. Очекував подобра игра, ама ок важно победивме и сега притисокот е на Реал со оглед на тоа дека сега им бегаме 5 бода ( со натпревар помалку рака на срце ама како и да е притисокот е над нив )
Ибра :zver::zver::zver:

Чим сме играле без 6 првотимци тоа ми е доволно.:) За Ибра нема што да се кажува повеќе, промашена инвестиција на цело. Незнам шо виде Пеп во него, само 11 гола има постигнато за 10 натпревари. Ептен слабо.

Нека ни е честито победата уште еднаш.:)

Ajde neka ni e cestito pobedata...

Au kakov gol na Ibra...so eden zbor kazano MAJSTORIA!!

Честито нека ни е победата:smir: Не го гледав натпреварот за жал, добро е што победивме и сега имаме 5 бода повеќе од Реал.
Анри супер што постигнал погодок ќе ја врати самодовербата, а за Ибра нема што да зборам дури сега се гледа зошто е промашена инвестиција :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ме нервира ситуацијата за Туре, Може сеа и намерно го прави ова за да си Замине, зато што мн беше лут после Ел Класико.

Ибра е прв стрелец во првенството со 9 гола, позади него се Давид Виља со 7, Пандиани од Осасуна со 6, Меси со 6, Кеита со 6. Во првите пет има тројца фудбалери од Барса.:)

Ако продолжи вака во продолжението од сезоната сигурно ќе има 30+:)

Ибра е прв стрелец во првенството со 9 гола, позади него се Давид Виља со 7, Пандиани од Осасуна со 6, Меси со 6, Кеита со 6. Во првите пет има тројца фудбалери од Барса.:)

Ако продолжи вака во продолжението од сезоната сигурно ќе има 30+:)

Меси има 7 гола во Ла лига и 5 асистенции :wink:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom