Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ААААААААААААААААААААААААААА Роналдињо и Меси + цел тим на бразил и аргентина на отварањето на новиот стадионн..:ЅВЕРСТВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО МОРА ДА ОДАММММММ КЈЕ МЕ УБИЕ ИНФАРКТ!!!!!!!!!!!!!!!:ija::cuc:

Шо зборваш бе? кое отворање?

Шо зборваш бе? кое отворање?

Па на новата трибина шо ја реновирааа на Вардар.... Чув на Сител....чекајте до 23 новите вести па ке чуеш....ако имаш слабо срце начукај се Лексилиум за да не добиеш инфаркт

Колку пати ќе ја отвараат таа трибина :pos2: Нели Шпанија беше на отварањето? Како Ноу Камп да изградивме мајката на секои 2-3 месеци отварање на трибина :pos2: За Аргентина слушнав и јас пријателска, за Бразил немам слушнато ништо.

Онда лошо сум чул .... Извинете како и да е...али пак да чујам па ке ви пишам поточно!!

лажна интервенција :P

Абе не е грешка пумавал рекоа и за Бразил дека ќе гостувале, за повеќе информации во утрешниот Бекстејџ. Ама не верувам дека и двете ќе дојдат. Многу ќе ни дојдат сите тие бе. Шпанија, па Аргентина, па Бразил. Во 18 години такви репрезентации немаат дојдено сега за неполна година сите три:)Стварно многу ќе ни дојде:vozbud::vozbud::vozbud:

Абе не е грешка пумавал рекоа и за Бразил дека ќе гостувале, за повеќе информации во утрешниот Бекстејџ. Ама не верувам дека и двете ќе дојдат. Многу ќе ни дојдат сите тие бе. Шпанија, па Аргентина, па Бразил. Во 18 години такви репрезентации немаат дојдено сега за неполна година сите три:)Стварно многу ќе ни дојде:vozbud::vozbud::vozbud:

Epa Hari si raboti be :pipi:

Ne be stvarno toj Marko Blazevski sto raboti za spanska menadzerska grupa...svaka mu cast :)

ајде дај боже се да биде добро,да се договорат,па да го видиме Меси во Скопје:vozbud:

People say things about me but I’m not looking for controversy. Three weeks ago I said I have a future here. I like playing for Barça and winning titles is the most important thing”. - Yaya Toure

:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom