Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti tetova pak si teras po staro
bravos:pos2::pos2:
Респекат!!koj saka neka dojde kaj mene ke gledame na satelitska
![]()
Еј не заебавај целото препородување на Барселона после кризниот период од пред 4-5 години е највеќе дело на Лапорта.Ова е после победата над Реал... човекот отишол да прослави малце.
Шала настрана во последно време изјавите и постапките на Лапорта не даваат баш најдобра слика и се контраат со тоа што Пеп го гради веќе година и 5-6 месеци.
Добра страна е што од есен нема да мора да го гледаме веќе на претседателското место. Не ми сметаше до сеа али почна да ме нервира со некои негови постапки и со неспособноста да ги исполни трансфер желбите на Пеп летово.
Ова е после победата над Реал... човекот отишол да прослави малце.
Шала настрана во последно време изјавите и постапките на Лапорта не даваат баш најдобра слика и се контраат со тоа што Пеп го гради веќе година и 5-6 месеци.
Добра страна е што од есен нема да мора да го гледаме веќе на претседателското место. Не ми сметаше до сеа али почна да ме нервира со некои негови постапки и со неспособноста да ги исполни трансфер желбите на Пеп летово.
Еј не заебавај целото препородување на Барселона после кризниот период од пред 4-5 години е највеќе дело на Лапорта.
Тоа што го обвинуваат дека си прави терен за влез у политика и слично и дека ја користи Барса за тоа се глупости.
Пеп у принцип и немаше некои големи трансфер желби, самиот изјави дека не му требаат големи играчи за клупа и дека попрво би им дал шанса на младинците.
Брат шо збориш бе?? Лапорта не мора да се држи до кодексите на Пеп. Тоа си е ногова работа дали ке си слави или не. Пеп градел година дена?? Па Лапорта е претседател 6 ГОДИНИ ако некој изградил нешто овде тоа е сигурно Лапорта. Ако не друго ги знаеме неговите мотиви, тоа е да ја направи Барса најголем клуб во светот без изразити финансиски придобивки.
Мислам дека добро знаеш дека Лапорта не е задолжен за трансферите и дека Барса не може да ја исполнува секоја желба на тренерот, иако последниве 2 години потрошија околу 150 милиони евра.