Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од кај знаеш дека ке испаднеме во 1/8 финале,ти видовит беше така.Искрено коа видов дека еден реал ви праи контра и има шанса за гол ама ве спаси валдез,верувај ми дека и интер мозе да ве победи само треба многу добра тактика.Снајдер не ни играше нас нема кој да ни ја поврзе играта и да напави контра како кај реал што се кака и роналдо,и вие сте ранливи не се секирајте лани се спасивте во 93 со челзи и освоивте,ке видиме дали ке ја имате пак таа среќа и оваа година.

Dobro be neli ti e sram da zboris za Inter. Mene bi mi bilo da navivam za Inter. So koi igraci ke osvoite LS? imate 7 destruktivci vo vasiot sreden red. Pa i se krstite vo Sneider, pa toj i ne e mnogu poznat po negovata kreativnost zimi sutot mu e. Zatoa ne beri gajle za Barsa i za toa dali Chelsea ke ne izbaci ili ne. Barca si go izigra svoeto i toa bez Messi i Ibra, a na vas vi ostanuva da se spasuvate vo posledno kolo.

Абе ај остајте ги нека лечат комплекси ние им докажавме кој е кој и кој е најдобар во Европа моментално :smir::smir:
Инкау секоја чест на МЕСИ за наградата си ја заслужи момчето , и нека му се множат уште многу:salut:

jas edno zakluciv
deka davorce od celzi i kire od inter se najdosadnite navivaci ,nekako po komentarite i na dvajcata so pisuvaat mi izgleda deka ne mozat da se pomirat so sudbinata so mu ja dadi barsa:pos2:
ovoj davor sutrakot edna godina pomina od koga mu go nacuka iniesta a toj uste ni go drka na site navivaci na barsa,veruvam kire ti ne si takov kako davorce :pos2:

jas edno zakluciv
deka davorce od celzi i kire od inter se najdosadnite navivaci ,nekako po komentarite i na dvajcata so pisuvaat mi izgleda deka ne mozat da se pomirat so sudbinata so mu ja dadi barsa:pos2:
ovoj davor sutrakot edna godina pomina od koga mu go nacuka iniesta a toj uste ni go drka na site navivaci na barsa,veruvam kire ti ne si takov kako davorce :pos2:
Не бе Гоче човек овоа ти некаде си го сонувал нема шанси да е тоа така. Даворче и Киренце се срценца....ууууф љуби ги мајка:back::back:

Aii dajte be n e se zamarajte so vakov tip na navivaci...tie ne znaat nisto za fudballot...ni za svojot klub ne znaat nisto a tuka ni solat pamet...:helou:

Честито нека му е наградата на Лео, сосема заслужено THE BEST PLAYER IN THE WORLD :smir:

00000002.jpg

Овие кретените од Алфа не го ни покажаа ова или ја не го видов?

Иначе, овде имате за download видеа од интервјуа до голови од утакмицава.

00000002.jpg

Овие кретените од Сител не го ни покажаа ова или ја не го видов?

Прво мислиш од Алфа и второ изгледа дека ти не си го видел го покажаа луѓето:)

ај да видиме дали ке освоите па ке збориме,ние барем не губиме од рубин казан
абе сигурно првата 0-0 само 2 та не надигравте од кај толку јаки вие па во 2 те утакмици:toe:
Можеби неможевме да го победиме Рубин(прејаки беа за нас),ама затоа ги победивме Интер и Реал.:toe:
Абе ние ако освиоме многу ке ми биде гајле за еден пораз од барса,само да ти казам дека ништо не се знае понтаму и дека во јануари ке купиме играчи во средина бидејки се виде дека таму не надигравте,ја си знам дека цезар немаше мн работа на голот и дека само си ја подавате топката и крузите.Тоа се повтори и со реал шанси немавте за гол само ја имате топката во нозе и една контра и гол,како на пример ронадло ама имавте срека што валдез ве спаси.
Од тоа што немаше работа,можеше да му се даде кригла пиво и да ужива.
Од кај знаеш дека ке испаднеме во 1/8 финале,ти видовит беше така.Искрено коа видов дека еден реал ви праи контра и има шанса за гол ама ве спаси валдез,верувај ми дека и интер мозе да ве победи само треба многу добра тактика.Снајдер не ни играше нас нема кој да ни ја поврзе играта и да напави контра како кај реал што се кака и роналдо,и вие сте ранливи не се секирајте лани се спасивте во 93 со челзи и освоивте,ке видиме дали ке ја имате пак таа среќа и оваа година.
Како за маалска екипа да збориш,а не за Реал.
00000002.jpg

Овие кретените од Алфа не го ни покажаа ова или ја не го видов?

Го покажаа
1899
BARCA
2009:vozbud:

Не ти верувам, а и сам кажуваш дека Мурињо е боза од тренер што незнае една тактика да постави на Барса која играше без Меси и Ибрахимович:tapp:

Изгледа вечерашниов натпревар ќе мора да го гледаме на Интернет, пошто како што гледам Алфа нема да не пренесува денес.

aahahahaha bravo be tetova za ova:pos2::pos2: nema sho svarno ti vredi ova sho go stavi:pos2::pos2:

P.S. vecer mora da go napolnime kseres ako ne povike barem 4 gola da mu stavime

Изгледа вечерашниов натпревар ќе мора да го гледаме на Интернет, пошто како што гледам Алфа нема да не пренесува денес.
Па ако не дава Алфа тука е Алсат или Кабелската.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom