Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Де бе па вие што сакате да прави?
Да трчи по цел терен дека победиле,не е каталонец човекот,го нема истото чуство како Чави,Пујол,Пике,Валдес...

^ Не е тоа работата, работата е што е незадоволен од третманот на Пеп, оваа сезона само 2 пати ја почна како првотимец, зборам за ла лига.

Де бе па вие што сакате да прави?
Да трчи по цел терен дека победиле,не е каталонец човекот,го нема истото чуство како Чави,Пујол,Пике,Валдес...

А ти си каталонец го имаш тоа чуство(роден си у каталонија и таму си израснал) дај не тропај,

Туре е за реал па пчаче

А ти си каталонец го имаш тоа чуство(роден си у каталонија и таму си израснал) дај не тропај,

Туре е за реал па пчаче
Едно е навивач,друго е играч

@Виктораниус:Во првенство играме со Ксерез во Среда.

TOURE NEMA DA SI ODI!
PEP GO SPREMA BUSQUETS ZA VTORATA POLUSEZONA, KOGA TOURE KJE BIDE NA AFRICKIOT KUP, I KEITA NEMA DA BIDE OVDE!!!

Добро бе, само мене ми е мило што Милито доби зелено светло од докторите денес? :) Тоа значи дека од наредниот натпревар ќе може да игра. Што значи дека би имале голем избор за во одбраната... Пујол, Пике, Чиги, Милито. Ама сепак мислам дека Милито првпат ќе игра на Светскиот куп овој декември.:smir:

Како сте денес, Каталонци? Уххх каква вечер. Можеби не се играше за титулата и не беше како минатиот пат, ама мерак прави ненормален кога ќе им се покаже кој е кој. Цела недела го дрвеа по Фејсбук итн. како ќе се одмаздувале ама сега се кротки :pos2:. Добивте црвенки? Јас и пцовки добив дури од еден голем ебач Реаловец :vozbud: што дополнително го зголеми задоволството поради нервозата на дотичниот. Не се секирај, ќе тепат Реал...некогаш :). Како и да е, не верувам Пеп да е будала да го пушти Јаја, не гледам причина. Искрено Бускетс е ОК, малку приглуп понекогаш, ама далеку е од Јаја. Добива шанса само затоа што е млад и Каталонец. Верувам дека во Барса не се работи со врски од тате и мама, иако не сум сигурен дали Пеп играше заедно со Бускетс постариот. Падна Интер, падна Реал, време е за нова титула, единствената која ни недостасува.

Добро бе, само мене ми е мило што Милито доби зелено светло од докторите денес? :) Тоа значи дека од наредниот натпревар ќе може да игра. Што значи дека би имале голем избор за во одбраната... Пујол, Пике, Чиги, Милито. Ама сепак мислам дека Милито првпат ќе игра на Светскиот куп овој декември.:smir:

Milito go zaboraivme veke:) imase eden graficki humor "Najnovoto zasiluvanje na Barca-Milito" :) nz no Pique ne bi sakal da go gledam kako rezerven,ednostavno Pique mi e najomilen vo Barca momentalno:)

Busquets sekogas bese dobar za iznuduvanje fauli i zolti/crveni kartoni kaj protivnicite.Sinoka sakase da znae kakvo e takvoto cuvstvo:)

... иако не сум сигурен дали Пеп играше заедно со Бускетс постариот...

9-CWR-1994-4.jpg

Играше Пеп со Карлес Бускетс, иако овој генерално беше замена (само 2 сезони беше првотимец). На сликава, прв голман е Зубизарета (него му беше замена), кога Зуби замина беше прв голман, а по доаѓањето на Витор Баиа, Бускетс сениор грееше клупа повторно.

Инаку, работеше и во тренерскиот тим на Барса. Дали е се уште таму, незнам. Нејсе, не верувам дека Барса има луксуз да дозволува семејни врски на терен - иако факт е дека домашните играчи секогаш ќе имаат предност :)

Milito go zaboraivme veke:) imase eden graficki humor "Najnovoto zasiluvanje na Barca-Milito" :) nz no Pique ne bi sakal da go gledam kako rezerven,ednostavno Pique mi e najomilen vo Barca momentalno:)

Не верувам да го гледаме Пике како замена, зошто Милито ќе мора да се докажува дека е способен да игра. Мислам дека нема да заигра во Лига пред Нова Година. Само знам дека нема да го гледаме Пике како замена.

А вчера им ја затворија устата на сите кои велеа дека дефанзивците на Барса знаат се освен играат одбрана. Пујол и Пике изиграа маестрално.

Пике игра супер веќе подолго време не верувам дека би го седнал на клупа Пеп за да игра Милито после толку долго време од коа се повреди.

Pique замена?? ХОХОХХО дај не заебавајте, можно е да одмара некоја утакица али за него веке нема зима во Барса. Не мрда од прв тим следните 5 сезони, за подолго, ќе видиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom