Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де бе па вие што сакате да прави?
Да трчи по цел терен дека победиле,не е каталонец човекот,го нема истото чуство како Чави,Пујол,Пике,Валдес...
Едно е навивач,друго е играчА ти си каталонец го имаш тоа чуство(роден си у каталонија и таму си израснал) дај не тропај,
Туре е за реал па пчаче
Од првенството е .А таа утакмица со Ксерез од првенството е или?
Тоа значи дека од наредниот натпревар ќе може да игра. Што значи дека би имале голем избор за во одбраната... Пујол, Пике, Чиги, Милито. Ама сепак мислам дека Милито првпат ќе игра на Светскиот куп овој декември.:smir:
што дополнително го зголеми задоволството поради нервозата на дотичниот. Не се секирај, ќе тепат Реал...некогаш
. Како и да е, не верувам Пеп да е будала да го пушти Јаја, не гледам причина. Искрено Бускетс е ОК, малку приглуп понекогаш, ама далеку е од Јаја. Добива шанса само затоа што е млад и Каталонец. Верувам дека во Барса не се работи со врски од тате и мама, иако не сум сигурен дали Пеп играше заедно со Бускетс постариот. Падна Интер, падна Реал, време е за нова титула, единствената која ни недостасува.Добро бе, само мене ми е мило што Милито доби зелено светло од докторите денес?Тоа значи дека од наредниот натпревар ќе може да игра. Што значи дека би имале голем избор за во одбраната... Пујол, Пике, Чиги, Милито. Ама сепак мислам дека Милито првпат ќе игра на Светскиот куп овој декември.:smir:
imase eden graficki humor "Najnovoto zasiluvanje na Barca-Milito"
nz no Pique ne bi sakal da go gledam kako rezerven,ednostavno Pique mi e najomilen vo Barca momentalno

... иако не сум сигурен дали Пеп играше заедно со Бускетс постариот...

Milito go zaboraivme vekeimase eden graficki humor "Najnovoto zasiluvanje na Barca-Milito"
nz no Pique ne bi sakal da go gledam kako rezerven,ednostavno Pique mi e najomilen vo Barca momentalno
![]()