Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Izvleceno prvoto kolo na La Liga:
Barcelona-Sporting Gijon
Mallorca-Xerez
Almería-Valladolid
Racing-Getafe
Athletic-Espanyol
Osasuna-Villarreal
Zaragoza-Tenerife
Valencia-Sevilla
R.Madrid-Deportivo
Málaga-Atlético

El Classico ke se igra na 29 novembri vo Nou Camp,a prviot potezok test na Barsa ke mu bide na 20 Septemvri protiv A.Madrid vo Nou Camp.Gradskoto derbi Barcelona-Espanyol se igra na 13 Dekemvri isto taka vo Nou Camp.

Првиот чекор кон лечење е да признаеш дека си болен. На добар пат си.

Само погрешна дијагноза ти поставиле. Немаш трауми од одбраната на Валдес.

Имаш нагон за самоубијство заради досадниот фудбал на Челзи и комплекс на ниска вредност затоа што Челзи се само патетичен изговор за „фудбалски“ клуб. Две титули во премиер лига со тим од 250 милиони.... :pos2: :pos2:

А траумите се заради:​

terry404_673148c.jpg

И заради:

andres_iniesta_1400386c.jpg

Види го колку е паметен,браво браво...што не стави слика и од Овербо,зашто тој ви ја донесе титулата,или уште мислиш дека Иниеста е тој кој го елиминираше Челси?

Види го колку е паметен,браво браво...што не стави слика и од Овербо,зашто тој ви ја донесе титулата,или уште мислиш дека Иниеста е тој кој го елиминираше Челси?

koj ti kaza deka mislime Iniesta go eliminirase Chelsea.TOA E FAKT...a ti sto mislis ic ne ne boli k....t.aj sea magla ako nemas nesto popametno da ni kazes:pishtoldz

Абе ти ќе престанеш некогаш да цимолиш ??? Кој ни ја донесе титулата ни ја донесе ВАЖНО НИ ЈА ДОНЕСЕ некој а вие со празни рачиња си останавте :kesa:.
А пак црвениот на Абидал случајно да не беше со право доделен ?
Ај сега ќути до наредна средба и плачи си. Ама тогаш па уште поголеми трауми ќе доживееш у пм.
Единствен спас ти е да се помириш дека Челзи ни бил ни ќе биде подобар од Барса.
Ај сега во твој фан клуб ќе си најдеш таму истомисленици, овде не замарај веќе. :smir:

Иниеста го елиминираше Челзи,задоволен?

Другата опција на Барса за ангажирање на лев бек како замена за Абидал е левиот бек на Осасуна Игнасио Монреал човекот има 23 години и Барса можно е да го купи за 12 милиони.
Незнам колку би се снашол во тимот но за тие пари можеме да купиме поквалитетен бек како што е Андре Сантош,Коринтињас би ни го дале најверојатно за 8 до 10 милиони евра,што мислам дека е супер за играч како што е Андре Сантош.

http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/07/osasuna-player-monreal-left-back-option.html

Другата опција на Барса за ангажирање на лев бек како замена за Абидал е левиот бек на Осасуна Игнасио Монреал човекот има 23 години и Барса можно е да го купи за 12 милиони.
Незнам колку би се снашол во тимот но за тие пари можеме да купиме поквалитетен бек како што е Андре Сантош,Коринтињас би ни го дале најверојатно за 8 до 10 милиони евра,што мислам дека е супер за играч како што е Андре Сантош.

http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/07/osasuna-player-monreal-left-back-option.html

bezveza poteg,pa sto ne daat 12 millioni za Filipe,mnogu podobar e:toe:

Лелеее уште плачат овие од Челзи :pos2:

Се немам ставено од вчера, па не планирам на секој посебно да одговарам.

1.Пике-од Манчестер (4 години помина таму, па си го плативте).
2.Алвеш
3.Туре
4.Анри
5.Ето
6. Најголемата ваша ѕвезда-Роналдињо.
7. Абидал
8. Хлеб
9. Маркез

Сетот тоа се луѓе кои не се од ваша школа. Не викам дека Ви е слаба школата, туку дека и вие купувате ѕвезди. И не е еенаш во 10 години, туку секоја година.

2.Алвеш
3.Туре
4.Анри
5.Ето
7. Абидал
8. Хлеб
9. Маркез

Сетот тоа се луѓе кои не се од ваша школа. Не викам дека Ви е слаба школата, туку дека и вие купувате ѕвезди. И не е еенаш во 10 години, туку секоја година.

Пике - Каталонец од школата на Барса...во Ман Утд ретко играше прва постава, би го нарекол ѕвезда? Барса му даде шанса и се покажа, Барса го направи она што е денес.

Алвеш е најскапиот фудбалер што Барса го донела. 1/3 од трансферот на Роналдо во Мадрид.

Туре за 10 милиони од Монако. Барса го направи ѕвезда.

Анри беше можеби најзвучното име минативе години донесено, и сепак околу 25 милиони, па сметај колку е тоа во однос на сумите кои вие ги плаќате. Бензема излезе далеку поскап од Анри.

Ето, ја имаа од Мадрид шансата да им биде играч, но го отфрлија, најверојатно поради тоа што немаше звучно име и немаше да продаде дресови колку Раул или денес Роналдо. Значи за вас беше далеку од ѕвезда, а еве што е денес после неколку сезони во Барса. Има можност да биде најплатен играч на планетава во Сити.

Роналдињо колку што се сеќавам беше донесен за 30 милиони. Блесна во Барселона, освои се што можеше, во Милан не може да претне. И да, иако продаваше дресови ко алва, го продадовме. Во Барса всушност се занимаваат со фудбал, не со бизнис.

Абидал не се ни сеќавам колку пари беше, но во денешниов тим е најслаба алка. Така да не би го споредувал со ѕвезди од калибарот на Зидан, Роналдо, Кака, Бекам...голема разлика.

Хлеб беше околу 15 милиони. Колку голема ѕвезда е си знаеме ние што гледаме Барса секоја недела.

Маркез...од кај го донесоа хмм од Монако? Не се сеќавам. Маркез ако беше ѕвезда пред да дојде во Барса тогаш...незнам ваљда од инат тоа го пишуваш.

2.Алвеш
3.Туре
4.Анри
5.Ето
7. Абидал
8. Хлеб
9. Маркез

Ги читам постов твој и си размислувам дали некогаш си гледал фудбал:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Пике - Каталонец од школата на Барса...во Ман Утд ретко играше прва постава, би го нарекол ѕвезда? Барса му даде шанса и се покажа, Барса го направи она што е денес.

Алвеш е најскапиот фудбалер што Барса го донела. 1/3 од трансферот на Роналдо во Мадрид.

Туре за 10 милиони од Монако. Барса го направи ѕвезда.

Анри беше можеби најзвучното име минативе години донесено, и сепак околу 25 милиони, па сметај колку е тоа во однос на сумите кои вие ги плаќате. Бензема излезе далеку поскап од Анри.

Ето, ја имаа од Мадрид шансата да им биде играч, но го отфрлија, најверојатно поради тоа што немаше звучно име и немаше да продаде дресови колку Раул или денес Роналдо. Значи за вас беше далеку од ѕвезда, а еве што е денес после неколку сезони во Барса. Има можност да биде најплатен играч на планетава во Сити.

Роналдињо колку што се сеќавам беше донесен за 30 милиони. Блесна во Барселона, освои се што можеше, во Милан не може да претне. И да, иако продаваше дресови ко алва, го продадовме. Во Барса всушност се занимаваат со фудбал, не со бизнис.

Абидал не се ни сеќавам колку пари беше, но во денешниов тим е најслаба алка. Така да не би го споредувал со ѕвезди од калибарот на Зидан, Роналдо, Кака, Бекам...голема разлика.

Хлеб беше околу 15 милиони. Колку голема ѕвезда е си знаеме ние што гледаме Барса секоја недела.

Маркез...од кај го донесоа хмм од Монако? Не се сеќавам. Маркез ако беше ѕвезда пред да дојде во Барса тогаш...незнам ваљда од инат тоа го пишуваш.
Ко прво, не навивам за Реал, ниту пак гледам Шпанско. Па како ви играат прв состав (освен Хлеб) ако не се добри (до негде и ѕвезди). И околу Пике, лани изигра пола сезона за Манчестер и тогаш сакавте да го вратите.

Не знам кој спомна претходно, околу тоа што имаме само 2 титули и тим од 250 милиони. Тимот чини 100 милиони фунти (50 помалку од оној на Манчестер што исто така прави ѕвезди) и имаме многу поголема конкуренција. Сега ќе речете па ве поминавме и лигата ваша ради тоа не е толку појака. Видовме како не поминавте нас годинава и како ве помина лани Манчестер, а за финалето не можам да кажам, пошто не го гледав/ Други што вртат муабети, Манчестер биле изгубени., Ама тоа веќе е друга тема.

Ги читам постов твој и си размислувам дали некогаш си гледал фудбал:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Без пари ви го дадоа Пике? Јас мислам дека го плативте. Ако грешам, поправи ме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom