Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Филипе нема да ни го дадат бидејќи Депортиво го бараат за 15-20 милиони,но тука ни е Андре Сантош кој што ме воодушеви со неговата игра на Купот на Конфедерации а Коринтињас би го дале за 8 до 10 милиони.
Но дали знае некој кога ќе биде официјален трансферот со Кеирисон?:smir:

Па на 13ти или 14ти Јули треба да биде:toe:
Мхм , значи во вторник или среда доаѓа.:)
Немој Барса да направи некоја глупост да го пушти на позајмица во Валенсија за Виља и плус некој денар нека го пушти Касерес или Хлеб.:toe:

Како беше она: „Додека Реал и другите купуваат ѕвезди, Барса ги прави“. Така беше или во заблуда сум?

Немој Барса да направи некоја глупост да го пушти на позајмица во Валенсија за Виља и плус некој денар нека го пушти Касерес или Хлеб.:toe:
Пеп изјави дека Хлеб ќе остане во Барселона он не оди никаде,Касерес најверојатно Сарагоса ама се шпекулира и за Јувентус нешто прочитав,значи Кеирисон ќе оди на позајмица и нема да е никаква глупост ако остане нема да добива ич шанса.

Како беше она: „Додека Реал и другите купуваат ѕвезди, Барса ги прави“. Така беше или во заблуда сум?
Така беше,нешто нејасно да не имаш?

Како за инат на Реал, осеќам дека ке се наполни цел Камп Ноу за презентацијата на Давид Виља, дотолку ја има серазбира. :)

Како за инат на Реал, осеќам дека ке се наполни цел Камп Ноу за презентацијата на Давид Виља, дотолку ја има серазбира. :)
Банирам сум од фан клуб рауљ копиљ, па ме интересира дали знаете дали заврши фејшн вик во Мадрид, разбрав имало добри манекенки:vozbud:

п.с. се надевам дека нема никој да ми врати на постов од фејшн фан клуб бидејќи нон-стоп ме читаат, бестселер им сум :)

Банирам сум од фан клуб рауљ копиљ, па ме интересира дали знаете дали заврши фејшн вик во Мадрид, разбрав имало добри манекенки:vozbud:

п.с. се надевам дека нема никој да ми врати на постов од фејшн фан клуб :)
a zasto te banirale 100% posto si im ja kazal vistinata deka u slednive 10god nema da osvojat La Liga i deka uspeh ke im bide ako pominat 1/8 finale u LS

a zasto te banirale 100% posto si im ja kazal vistinata deka u slednive 10god nema da osvojat La Liga i deka uspeh ke im bide ako pominat 1/8 finale u LS
Се што мислиш поинаку од нив не е како што треба и патетичен си. Ај на нивни фан клуб разбирам, ама секаде каде што ќе се спомнат во негативна конотација, има по некој деген што ќе врати и ќе изеде трици:smir:

Друго ми беше муабетот, ако дојде Виља ќе сте пеколни, ама Ето ќе мора да напушти терен, може и кај нас да дојде. Не верувам дека Пеп би ја менувал тактиката која му донесе многу успеси оваа година :)

Како викавте бе..нели само Реал купувале звезди,а вие сте ги праеле...или се предомисливте сеа...

Како викавте бе..нели само Реал купувале звезди,а вие сте ги праеле...или се предомисливте сеа...
Даворче, сите купуваат ѕвезди, кој повеќе кој помалку. Факт е дека Барса има најмногу играчи од своја школа во тим и неколку години нема купено "ѕвезда" така да не ти држи муабетот:smir:

Ја разбирам твојата одбивност кон Барса поради 1/2 финалето во ЛШ но тие не се ни најмалку криви, крив е судијата. Иако навивам за Јунајтед мора со тешко срце да признам дека го играат најубавиот фудбал во историјата на фудбалот, едноставно уживам кога ги гледам(освен со нас во финалето:()

Лол една Ѕвезда у 10 години...нема шо да се предомислуваат тие го направија своето собраа се шо се може сезонава и си го ладат сеа....а хејтерите само провоцираат така да кути и п*ши....

П.С ај одговори ми дали твојот тим не купува ѕвезди?

Гол.ком: Барса ќе потпише со Давид Виља
cavi-vilja-27-6.jpg
Најеминентниот фудбалски сајт во светот Гол (дот) ком објави информација дека Барселона се договорила со Валенсија за трансфер на Давид Виља. Порталот јавува дека двата клуба постигнале спогодба и веќе потпишале договор а преминувањето на Виља во редовите на Камп Ноу ќе се случи наскоро.
Должината на договорот на 27-годишниот напаѓач на шпанската репрезентација за сега не е познат како ни оштетата исплатена за него. Се предпоставува дека износот е околу 40 милиони евра.
Ако му веруваме на Гол тогаш ова е прв договор што Барселона го потпишува во овој преоден рок, од друга страна најголемиот конкурент Реал Мадрид веќе собра 4 големи ѕвези во своите редови.

Нема да биде грешка ако го пушти на позајмица.Во Валенсија ќе игра стандардно цела сезона и ќе стекне искуство,ќе се вклопи во Европскиот фудбал и ќе биде далеку подобар кога ќе се врати од позајмица одколку да седи на клупа цела година во Барса.

Prvin proveri na finaleto od LS protiv Man.United kolku igraci na Barca od pocetniot sostav ja pocnale vo skolite na Barca pa posle komentiraj ... a inace najdobra skola imame toa e fakt : Valdes, Pique, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Bojan, Busquets, Pedro, Fabregas, Arteta, De La Pena, Reina, Guardiola, Barjuan, Luque, Guiza, Fran Merida, Thiago Alcantara. Gay Assulin, Thiago Motta, Navarro i od ovie nabroenive najmnogu mi e krivo za Arteta covekot moze da bide starter vo mnogu klubovi no za negova nesrekja ne i vo Barca kade se Xavi i Iniesta

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom