Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Без пари ви го дадоа Пике? Јас мислам дека го плативте. Ако грешам, поправи ме.
Еве вака.Го продадовме на Манчестер за 10М и за една сезона им го купивме за 7М.Сега задоволен си 3М на сметка на Барса.
Ако имаш нешто нејасно прашај.

luge zar celo vreme ke se zamarate so ovaj tipot...pa ostajte go neka lae,se gleda deka nema druga rabota...zato ke ve molam daj pisete za Barca,toa sto ne interesira nas fanovite,pa zatoa sme vo temava neli:smir:

Се немам ставено од вчера, па не планирам на секој посебно да одговарам.

1.Пике-од Манчестер (4 години помина таму, па си го плативте).
2.Алвеш
3.Туре
4.Анри
5.Ето
6. Најголемата ваша ѕвезда-Роналдињо.
7. Абидал
8. Хлеб
9. Маркез

Сетот тоа се луѓе кои не се од ваша школа. Не викам дека Ви е слаба школата, туку дека и вие купувате ѕвезди. И не е еенаш во 10 години, туку секоја година.

Blaster малце ги извртевте вие, навивачите на другите тимови, зборовите на Лапорта.

Лапорта рече дека Барса прави ги прави своите фудбалери најдобри играчи во светот, а Реал ги купува најдобрите играчи во светот.

Тоа е факт. Роналдо (бразилецот),Ромарио, Стоичков, Ривалдо, Роналдињо.... никој од нив не дојде како најдобар фудбалер во светот во Барса и сите ја освоија таа титула со Барса.

Од друга страна е Реал: Зидан, Фиго, Роналдо, Канаваро, Кака, К. Роналдо.... ни еден од нив не ја освоил таа титула со Мадрид туку пред да дојде во Мадрид.

Сваќаш за што збореше Лапорта. Не е дека не купуваме скапи играчи и ѕвезди. Никој неможе да биде во врвот на светскиот фудбал без квалитетни играчи од странство.

Види го колку е паметен,браво браво...што не стави слика и од Овербо,зашто тој ви ја донесе титулата,или уште мислиш дека Иниеста е тој кој го елиминираше Челси?

Не ве елиминираше Ињеста. Ве елиминираше кармата. Ако не знаеш што е карма прашај го дечково:

mynameisearl_main.jpg

180 минути педерска игра и на крај го изедовте на вашиот начин.

И тоа немаше да има 4 минути продолжетоци да не се тркалаше Дрогба на земја секој пат кога некој ќе му се доближеше.

Никој не ви е крив што 5 години по ред испаѓате вака. Да не глумеа Дрогва и Анелка цело време може судијата ќе ви досудеше еден од тие прекршоци што тврдите дека се пенал.

Вака од кај да знае човекот кога глумат кога не. Уште па кога го заеба Ањелка за црвениот картон (судијата призна дека после видел на видео бимот дека не е за црвен картон прекршокот) можеа нашите играчи и калаши да извадат и да пукаат пак немаше пенал да покаже.

Luis Filipe deneska otpatuval vo Madrid za da se sretne so Leondrio,sakajki da vrsi pritisok vrz rakovodstvoto na Deportivo da ja prifatat ponudata na Barsa od 9 millioni evra.Vo meguvreme toj uste ednas istakna: "Deneska e se ili nisto,sakam da idam vo Barcelona"

The 2009/10 league fixture list has thrown up a clásico between Barça and Real Madrid to coincide with the club’s 110th anniversary on November 29, 2009.
:vozbud::vozbud:

Ќе биде многу повеќе од "само" Ел Класико:back:

Ќе ги уништиме на 110 години од основањето на Барселона.:vozbud:

Ко прво, не навивам за Реал, ниту пак гледам Шпанско. Па како ви играат прв состав (освен Хлеб) ако не се добри (до негде и ѕвезди). И околу Пике, лани изигра пола сезона за Манчестер и тогаш сакавте да го вратите.

Не знам кој спомна претходно, околу тоа што имаме само 2 титули и тим од 250 милиони. Тимот чини 100 милиони фунти (50 помалку од оној на Манчестер што исто така прави ѕвезди) и имаме многу поголема конкуренција. Сега ќе речете па ве поминавме и лигата ваша ради тоа не е толку појака. Видовме како не поминавте нас годинава и како ве помина лани Манчестер, а за финалето не можам да кажам, пошто не го гледав/ Други што вртат муабети, Манчестер биле изгубени., Ама тоа веќе е друга тема.

ami togas so se bunis koga ne gledas spansko
i na site da vi e jasno deka nema klub so proizveduva povike fudbaleri od barsa
barsa e institucija za proizvodstvo na fudbaleri

че ојме у златна рипка пипер це напрајме

или пак бисер ?

opaaaaaaaaaa
znaci me znais
e sega cim me znais kazi se
prati mi PP

Kонечно еј, конечно!

Според ова што го викаат од Манчестер Сити, Ето 90% засега останува. Засега негледам друг клуб кој би го земал Ето.

Манчестер го зема Овен, Сити се откажаа, евентуално би можел да се јави, и тука идат тие 1%, Челзи, но не верувам дека моментално Абрамовиќ би дал толку пари, по 18милиони фунти дадени за Жирков.

Kонечно еј, конечно!

Според ова што го викаат од Манчестер Сити, Ето 90% засега останува. Засега негледам друг клуб кој би го земал Ето.

Манчестер го зема Овен, Сити се откажаа, евентуално би можел да се јави, и тука идат тие 1%, Челзи, но не верувам дека моментално Абрамовиќ би дал толку пари, по 18милиони фунти дадени за Жирков.
Челзи нема да се јави пошто нема потреба од таков профил на играч, многу едноставно. Пари можно е да се „фрлат“, но не за таков играч. :toe:

Omileniot trik na Iniesta

Nesto za toa kako se otkri talentot narecen Messi:"He's not much physically but he is technically superb and incredibly fast." That's how Xavi Llorens' report about the youthful Leo Messi began. Llorens was with the Argentine in the 2000/01 season, when Leo was going through a bad time with injuries: "I remember that he was very different on and off the pitch. He was shy in the dressing room and didn't say much, but he was bold on the pitch and did all those things we see now at Camp Nou"

Абе види вака сеа дае, да дое воа Виља, треба да бидиме сигурни за напаѓач. Ако го продајме Ето, а Виља ако не дојде Аршавин ли ќе го бркаме... бегај таму ај... молите се за Виља :smir:

Omileniot trik na Iniesta

Nesto za toa kako se otkri talentot narecen Messi:"He's not much physically but he is technically superb and incredibly fast." That's how Xavi Llorens' report about the youthful Leo Messi began. Llorens was with the Argentine in the 2000/01 season, when Leo was going through a bad time with injuries: "I remember that he was very different on and off the pitch. He was shy in the dressing room and didn't say much, but he was bold on the pitch and did all those things we see now at Camp Nou"

mnogu dobro i inteligentno dete e iniesta
vo timot na barsa nikogas ne ja pravat razlikata messi ili anri ili eto,tuku sekogas spored mene e iniesta i xavi pomalku,potoa samo na messi ili anri ili eto mu davaat da ja dovrsat pocnatata rabota
aj se nadevam deka narednata sezona nema da ima nitu edna povreda iniesta i sekogas ke bide vo prviot tim,a site znaeme koga ke bide vo prviot tim za barsa tesko deka ke ima zima

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom