Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Готово се извинувам...Барса е најдобриот клуб во историјата на фудбалот,која го игра најдобриот фудбал и не се криви за тоа што се деси во полуфинале крив е судијата.Фала лепо:back:

Лол една Ѕвезда у 10 години...нема шо да се предомислуваат тие го направија своето собраа се шо се може сезонава и си го ладат сеа....а хејтерите само провоцираат така да кути и п*ши....

П.С ај одговори ми дали твојот тим не купува ѕвезди?

На такви како тебе не одговарам...:pipi:

По одбивањето за Фелипе од Депортиво,Барса најверојатно ќе тргне по Игнасио Монреал од Осасуна.Појма немам дали е добар овој и дали ќе се снајде во Барса.Инаку има 23 години.Можеби е само шпекулација но со оглед на тоа што немаме соодветна замена за Абидал:toe:се е можно.

Нема да биде грешка ако го пушти на позајмица.Во Валенсија ќе игра стандардно цела сезона и ќе стекне искуство,ќе се вклопи во Европскиот фудбал и ќе биде далеку подобар кога ќе се врати од позајмица одколку да седи на клупа цела година во Барса.
Епа супер тогаш за Виља да дојде би го дал и Иниеста:).

Епа супер тогаш за Виља да дојде би го дал и Иниеста:).
Е добро ај сеа ќе збориме глупости.Од кај знаеш дека Кеирисон ќе се снајде одма во Европа.Ништо не губиме ако го дадеме една сезона на позајмица.

Мислам дека не вреди за овој толку пари да се даваат.
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4589-a3ea-79703db38e7d&ln=3&typeBack=default

Како викавте бе..нели само Реал купувале звезди,а вие сте ги праеле...или се предомисливте сеа...

Даворче се гледа дека сеуште имаш трауми од 1/2 финалето од ЛШ и не треба тоа да го потенцираш во секој "фан клуб". Си мислев дека времето ги лечи раните ама во твојот случај очигледно дека треба да посетиш стручно лице и да му го објасниш твојот проблем и гнев во однос на фудбалскиот клуб БАРСЕЛОНА.( можеби има помош)

Бобанче,не се секирај најдобри сте вие...и кажимија помошта за мојов случај,и каде точно да се обратам,затоа што стварно уште имам трауми од прикажаната игра на Меси на Стемфорд и од фантастичната одбрана на Вики Валдез во 9-тата минута при шутот на Есиен.:back:

Бобанче,не се секирај најдобри сте вие...и кажимија помошта за мојов случај,и каде точно да се обратам,затоа што стварно уште имам трауми од прикажаната игра на Меси на Стемфорд и од фантастичната одбрана на Вики Валдез во 9-тата минута при шутот на Есиен.:back:
Остајте го бе, тој уште мисли дека Челзи се подобри од Барселона. :tapp:
:smir:

da da bi trebalo da imas traumi i od sutot na ANDRES INIESTA...i ne znam kako si podnesol koga proslavuva nasite igraci po postignuvanjeto na golot...ajt:helou:

tocno e deka imavme mali traumi vo 9 minuta,no ne pogolemi od vasite traumi vo 93 minuta od maliot iniesta
mozam samo da zamislam kako e da primis gol vo 93 i toj gol da znaci eliminacija od LS:baeh:
aj so vremeto ke se pomiris so sudbinata deka iniesta vi go nacuka suv:baeh:

Првиот чекор кон лечење е да признаеш дека си болен. На добар пат си.

Само погрешна дијагноза ти поставиле. Немаш трауми од одбраната на Валдес.

Имаш нагон за самоубијство заради досадниот фудбал на Челзи и комплекс на ниска вредност затоа што Челзи се само патетичен изговор за „фудбалски“ клуб. Две титули во премиер лига со тим од 250 милиони.... :pos2: :pos2:

А траумите се заради:

terry404_673148c.jpg

И заради:
andres_iniesta_1400386c.jpg

star dust nemoj ne mu stavaj sliki go podsekjas za niv kobniot moment:nerv::baeh:
moze da mu zastane srceto

45743512iniestaap.jpg

no koment

http://img34.imageshack.us/img34/8749/45743512iniestaap.jpg

Гоче мама му даееееееееееееееее од година че славиме ли заедно титулите :party1:

че ојме у златна рипка пипер це напрајме

или пак бисер ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom