Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве со два дена задоцнување, сакам од се срце да ви ја честитам титулата во Лигата на шампионите. Барса е екипа која со својот атомски фудбал ги освои срцата на сите искрени љубители на фудбалот и сосема заслужено освои три титули сезонава. Секој нивни натпревар беше празник за очи и воедно празник за фудбалот воопшто. Браво за Барса и честитки до навивачите.

110 милиони сме земале тоа што сме освоиле ЛШ има да се има пари за летото.

Во случај да се продаде Ето, тогаш за идната сезона би идел само на 4 нови играчи а притоа да се продадат и Хлеб и Гуди.
Значи моја желба се: напаѓач (Давид Виља), средина (Хернанес) и еден деструктивец, лев бек (Жирков) ако веќе не потпишал за Челзи или (Емануелсон) од Ајакс,плус да се врати Хенриќе од позајмица.
Со костурот на тимот и со овие нови играчи има повторно да газиме!!!

Следната сезона осетно ке се засили и Реал, плус ке бидат засилени и Интер и Баерн па ќе гледаме одлична нова сезона!!!!

Ќе има супер куп на Шпанија догодина? И ако има против кого ќе биде Реал или Билбао?

Ќе има супер куп на Шпанија догодина? И ако има против кого ќе биде Реал или Билбао?
Ќе има против Реал, требаше автоматски на нас да ни припадне:)ама ајде ради реда да се искршиме со Реал т.е да ги искришеме:)

Ќе има против Реал, требаше автоматски на нас да ни припадне:)ама ајде ради реда да се искршиме со Реал т.е да ги искришеме:)
Значи догодина имаме минимум 4 утакмици против Реал.Колку е само глупо што ќе се игра супер купот кога и двете титули се кај нас автоматски и супер купот е наш....

Aуууу вчера на Кампот било многу бесно, како само не се организиравме да отидеме до Барселона:):). Здравје следната сезона мора да се организираме за да проследиме некој натпревар на Барса во живо или да присуствуваме на некое финале по можност ново во ЛШ, барем да го гледаме на бим, ако ништо друго од местото на настанот , плус вчера тоа и го вети Меси...( дека ке има нови радости следната сезона ).
За ова болдираното сум мртов сериозен и се надевам дека ќе ми се оствари во догледно време а и на сите фанови овде на форумов. Плус повеќето сме кој на факултет кој средношколец така да за време ќе имаме и повеќе од потребното, само да се соберат доволно финансии и тргаме....

Дефинитивно треба да се собереме неколку души и да одиме на Камп Ноу да ја гледаме Барселона во живо по можност на натпревар во лигата на шампионите или пак вака нешто каде што ќе се радуваме на успесите на клубот. Ја сум за и рачунајте на мене како сигурен ако се собереме. Без заебанции!!!

bas ke bide interesno ako se igra super kupot so real
kolku so znam super kupot se igra pred da pocne sezonata i taman ke gi isprobame novite igraci na real kolku ke bidat uigrani
ocekuvam da gi ispleskame oti neli se najavuva nova generacija vo real i ocekuvam da ne se dobro uigrani pa da mu nanasime nov debakl:pos2:

1. Супер Куп на Шпанија
2. Супер Куп на Европа
3. Примера
4. Светско клупско првенство
5. Лига на Шампиони
6. Шпански куп

Ова ви се можните трофеи за освојување наредната сезона :helou:

1. Супер Куп на Шпанија
2. Супер Куп на Европа
3. Примера
5. Лига на Шампиони
6. Шпански куп

НЕ знаеја они:pos:..... Глупо е Супер куп да се игра кога вие ги освоивте и Премиера и Купот, ова стварно нема веза:kesa:

Дефинитивно треба да се собереме неколку души и да одиме на Камп Ноу да ја гледаме Барселона во живо по можност на натпревар во лигата на шампионите или пак вака нешто каде што ќе се радуваме на успесите на клубот. Ја сум за и рачунајте на мене како сигурен ако се собереме. Без заебанции!!!

brat idejata ti e odlicna ja sum za idenje obavezno da se organizirame...nemora natprevar od liga na sampioni moze i prvenstvo kup bilo sto samo da se gledaat SAMPIONITE...

1. Супер Куп на Шпанија
2. Супер Куп на Европа
3. Примера
5. Лига на Шампиони
6. Шпански куп

znaci odgodina 6 tituli
mislam deka nema sansi site da se osvojat
a inaku pod 1 i 2 nekako sum siguren deka ke zavrsat vo racete na barsa
sekako deka sakam i pod 3 i pod 4 i pod 5 aj pod 6 ne mora:pos2:

znaci odgodina 6 tituli
mislam deka nema sansi site da se osvojat
a inaku pod 1 i 2 nekako sum siguren deka ke zavrsat vo racete na barsa
sekako deka sakam i pod 3 i pod 4 i pod 5 aj pod 6 ne mora:pos2:
Зошто да нема шанси да се освојат сите?
И оваа година кој очекуваше сите да се освојат после 2та кикса па ете освоивме.Не се секирајте наредна година барем 4 ќе земеме за повеќе ќе видиме:):)

1. Супер Куп на Шпанија
2. Супер Куп на Европа
3. Примера

5. Лига на Шампиони
6. Шпански куп

Доста се овие за догодина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back