LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.330
- Поени од реакции
- 292
Jас во чест на Барса ке праам графит!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма каков Ибрахимовиќ бе.....нема шанса ако купуваме напаѓач мислам дека тоа ќе биде Виља.точно ли е ова бе ? Ибрахимович во Барса ? Ето во Интер ?
Не ни сакам ова да се Оствари стварно незнам што да речам?
Леејјј ако го продаде Барса на Ето ке биде како шок добар си е Играчот. Незнам шо им е.!
Убаво кажавте погоре...едноставно чуството не се опишува!!!
Иначе еве некои клипчиња со прославата од вчера и со головите!!!
А ПЕП е еден и единствен !!!!
Ма каков Ибрахимовиќ бе.....нема шанса ако купуваме напаѓач мислам дека тоа ќе биде Виља.
И ја сум за организирање за догодина.Мислам дека ќе има луѓе што ќе сакаат да идат + се збори нешто визна либерализација....изводливо е.Aуууу вчера на Кампот било многу бесно, како само не се организиравме да отидеме до Барселона. Здравје следната сезона мора да се организираме за да проследиме некој натпревар на Барса во живо или да присуствуваме на некое финале по можност ново во ЛШ, барем да го гледаме на бим, ако ништо друго од местото на настанот , плус вчера тоа и го вети Меси...( дека ке има нови радости следната сезона ).
За ова болдираното сум мртов сериозен и се надевам дека ќе ми се оствари во догледно време а и на сите фанови овде на форумов. Плус повеќето сме кој на факултет кој средношколец така да за време ќе имаме и повеќе од потребното, само да се соберат доволно финансии и тргаме....
Не ми се верува дека Ибра ќе дојде ама не викам дека е лош како некој ТЕНК е ем висок ем се гура има техника игра добро со глава така да мене ми се допаѓа повеќе од Ето ама ако бирам напаѓач би избрал Виља.точно ли е ова бе ? Ибрахимович во Барса ? Ето во Интер ?
Не ни сакам ова да се Оствари стварно незнам што да речам?
Леејјј ако го продаде Барса на Ето ке биде како шок добар си е Играчот. Незнам шо им е.!