Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jас во чест на Барса ке праам графит!

точно ли е ова бе ? Ибрахимович во Барса ? Ето во Интер ?
Не ни сакам ова да се Оствари стварно незнам што да речам?
Леејјј ако го продаде Барса на Ето ке биде како шок добар си е Играчот. Незнам шо им е.!

Леејјј ако го продаде Барса на Ето ке биде како шок добар си е Играчот. Незнам шо им е.!
Ма каков Ибрахимовиќ бе.....нема шанса ако купуваме напаѓач мислам дека тоа ќе биде Виља.

Убаво кажавте погоре...едноставно чуството не се опишува!!!
Иначе еве некои клипчиња со прославата од вчера и со головите!!!

А ПЕП е еден и единствен !!!!

Слушнете го само овој арапот со колку жар го коментира натпреварот.
100 пати го гледам клипчето одново и секој пат како прв пат да го гледам.

Кога го даде вториот гол Меси, овој коментаторот го нарече че Гевара ако добро слушнав :)

А кога Иниеста го даде голот против Челзи, од толку што се дерев, цела недела грлото ме болеше и не можев да зборам.

Ма каков Ибрахимовиќ бе.....нема шанса ако купуваме напаѓач мислам дека тоа ќе биде Виља.

Нити Виља несакам, убо си е онака ако најдат едно Стандартно Лево Крило нека Купат и Еден Лев Бек Инаку Напаѓачите си се Убај никој не им Фали.
Трио Фантастико си се Зверови несакам да купат Напаѓач ке ја сјебаат Работата така!

Ако сакаат да го земат Ибра (ако сакаат стварно), тоа е затоа што има причина. Сетете се дека Пеп го сакаше Адебајор, поради тоа што е висок и ќе може да постигнува повеќе голови од нафрлените топки на Алвес и Абидал. Ова е играч којшто знае да игра со глава, му одговара отворен фудбал и мислам дека би успеал во Барселона. Сепак, колку е изводлив овој трансфер незнам.:toe:

Нам ни треба само Лев бек, Другото се си е Супер, а и за Лев бек Може Хенрике ке Направи Чудо затоа несакам никого да Земаат. ;)

Aуууу вчера на Кампот било многу бесно, како само не се организиравме да отидеме до Барселона:):). Здравје следната сезона мора да се организираме за да проследиме некој натпревар на Барса во живо или да присуствуваме на некое финале по можност ново во ЛШ, барем да го гледаме на бим, ако ништо друго од местото на настанот , плус вчера тоа и го вети Меси...( дека ке има нови радости следната сезона ).
За ова болдираното сум мртов сериозен и се надевам дека ќе ми се оствари во догледно време а и на сите фанови овде на форумов. Плус повеќето сме кој на факултет кој средношколец така да за време ќе имаме и повеќе од потребното, само да се соберат доволно финансии и тргаме....

Aуууу вчера на Кампот било многу бесно, како само не се организиравме да отидеме до Барселона:):). Здравје следната сезона мора да се организираме за да проследиме некој натпревар на Барса во живо или да присуствуваме на некое финале по можност ново во ЛШ, барем да го гледаме на бим, ако ништо друго од местото на настанот , плус вчера тоа и го вети Меси...( дека ке има нови радости следната сезона ).
За ова болдираното сум мртов сериозен и се надевам дека ќе ми се оствари во догледно време а и на сите фанови овде на форумов. Плус повеќето сме кој на факултет кој средношколец така да за време ќе имаме и повеќе од потребното, само да се соберат доволно финансии и тргаме....
И ја сум за организирање за догодина.Мислам дека ќе има луѓе што ќе сакаат да идат + се збори нешто визна либерализација....изводливо е.

abe ne deka ibra e los ama nekako se naviknavme na eto i ne sakam da se razmenat ovie igraci + ako ostane eto i narednta godina ili eventualno 2 na nou kamp ima sansi da stane i najdobar napagjac so najmnogu postignati golevi vo istorijata na barsa

a za toa so vilkate da prosledime nekoj natprevar vo zivo na barsa e dobra ideja ama kako da otidime od kade pari

Ne go sakam Ibra vo barca ne deka e slab ili sl. Tuku Eto e cista legenda na Barca ne sakam da se razmenat , neka si ostane Eto spored moe mislenje no ostanuva da vidime.

Незнам зошто, али мислам дека сезонава беше последна за Ето во нашиот дрес. Или тој или Анри ќе си заминат (али мислам дека Анри ќе остане поради тоа што може да игра крило). Пеп го сакаше надвор од тимот лани, па поради неговите високи барања за плата, остана кај нас. Познато е дека Пеп сака tank во нападот и многу веројатно е таков играч, од светска класа да дојде кај нас летово.
Лев бек, лево крило*, напагач, DMC и еден играч како back up за Чави и Иниеста ( Хернанес).

*Во случај да не земат лево крило, ќе биде исто како сезонава, Анри на крилната позиција.

Не ми се верува дека Ибра ќе дојде ама не викам дека е лош како некој ТЕНК е ем висок ем се гура има техника игра добро со глава така да мене ми се допаѓа повеќе од Ето ама ако бирам напаѓач би избрал Виља.

Каков Ибра , такви 2метраши не се за во Примера.

Еве го ЦАРОТ!!!

Вели: "Наредната година ќе продолжиме вака, ќе освоиме СЕ и ќе славиме за СЕ... Да живее Барса и да живее Каталонија."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom