Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест мајстори ... заслужена титула ... Честитки :smir:

Честитки за освоената титула, апсолутно заслужено, ви пишав во темата за финалето, да не се повторувам пак :)

Пресреќна сум затоа што оваа година шампиони успеаа да се Барселона, кога веќе испадна Старата Дама. Покрај тоа, навистина подобро играа и заслужено победија! Кои ѕверови се годинава, папапапапапапапа! Ги сакам, ми го наполнија срцево!!!
Честитки до сите верни фанови, еоеоеоеоеоеоеое!:vozbud::vozbud::vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
БАРСЕЛОНА ТЕ САКАМ, БАРСЕЛОНА ТЕ ОБОЖАВАМ, БАРСЕЛОНА 4 ЕВЕР !!!!!!!

Да слушнам !!!
Која е најдобрата екипа ???
Кој е најдобриот играч ???
Кој го има најдобриот напад ???
Кој ја има најдобрата средина ???
Кој го има најдобриот капитен ???

:olee::olee::olee:

Честито нека ни е титула а воедно и тројна круна:pehar::pehar::pehar:
Долго го чекав овој момент:vozbud:, ДОЛГО:vozbud:, и конечно да им покажеме и на најголемите скептици кој е кој во моменталниот фудбалски свет!!!
Која е Барса....

Вечерва ќе биде долга, вечерва ќе се слави !!!

Само да ги поздравам сите фанови на Барса и да им кажам дека дур ги имаме во тимот Меси,Иниеста,Чави,Капитенот и Пеп ќе нема зима за Барса.

Влеговме во ИСТОРИЈАТА, влеговме во вечните корени на Барса. Пишуваме ново поглавје во аналите на Барса.

Ова е најдобриот состав кој некогаш играл заедно.

Честитки до фудбалерите, честитки од прв до последен, и секако честитки до големиот ПЕП ГВАРДИОЛА!!!!!!

Вечерва сум премногу горд што сум дел од оваа историја и што сум фан на Барса.

Спортски поздрав и до фановите на Манчестер и до сите оние кои искрено честитаа !!!!

Честитки за победата. Заслужено дојдовте до титулата. Денеска не бевме најрамноправен противник. Дали лош ден, недоволно концентрација, но тоа не беше Манчесте Јунајтед од претходните мечеви. Успеавте да го искористите тоа и затоа уште еднаш честитки .

ПС Еве овде на најфер начин ви честитаме титула и ќе ве замолам без провокации на Фан Клуб Манчестер Јунајтед.

Во ФИНАЛЕ ЛШ недоволно концентрација аххххх ќути брееее

Честитки за титулата. Можете да бидете горди на играта на вашиот омилен тим вечерва. Заслужена победа.

Ајде и јас да ви честитам. Не казнивте за грешките и после тоа убаво си ја контролиравте играта. Уште еднаш честито и да даде господ следната година пак да играме.

ВАка ако продолжи Барса и наредната сезона, ке собера пак се:vozbud: Што лично многу мило ке ми е:vozbud:Подобро да освои некој што стварно знае да игра одколку некој што појма нема туку така само тактички тепа или има среќа

Браво за Барса, Покажаа дека го играат најдобриот фудбал. Заслужено стигнаа до титулата со комплетна надмоќ врз Манчестер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom