Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
tesko tesko mnogu tesko vo finaleto vo LS
kaj bez odbrana pa i bez napad ako bidime i tesko ke bide iako mislam deka ke se vrate i anri i iniesta do finaleto vo LS
inaku pep trebe da gi odmore najdobrite igraci,malku i se zacudiv koga so vilareal ispadna so najsilniot sostav svarno ne ocekuvav deka ke ispadne si najsilniot sostav i malku i se zaeba moze ali dobro e samo da nema novi problemi

Штета што не обезбедивме титула на домашен терен,но како и да е речиси е загарантирана 99,99%.. Но зборот ми беше.. Да не има некој повеке информации за Ова ?

Тоа за Гвардиола е старо, уште пред две години кога почна да го тренира Б тимот на Барселона беше обвинет за допинг, а уште тогаш се збореше и на некој начин се знаеше дека ке биде ослободен.

Во среда мора да се освои купот, кој воедно ќе претставува прва официјална титула освоена сега за сега и следната недела одиме на теоретско заверување на титулата во Примера што ќе значи и шанса на 27 мај да се испише нова историја во поглавјето за Барселона како најуспешна сезона од постоењето на клубот.

Со кого треба Барса да игра во Ла Лига последниве Натпревари ?
Ајт плисс кажете сакам да знам!
Позздрав.:smir:

Пинто и Бојан ќе бидат стартери... и покрај неиграњето на Иниеста, ќе извади Пеп силен тим во купот. Меси веќе изјави дека ја сака таа титула и мислам дека нема шанси тој да седи на клупа. :smir:

Утакмицата е утре од 22:00, и ако може некој нека пише на кој тв канали ќе не пренесуваат.

Утакмицата е утре од 22:00, и ако може некој нека пише на кој тв канали ќе не пренесуваат.
На никој на нет ќе ја гледаме или на СуперСпорт добро ќе биде ако ја пренесуваат ако не на нет.

http://penal.com.mk/index.php/italija/2700-2009-05-10-17-43-26.html

Можно ли е да се случи ова????
Можеби некој трансфер Пујол во Милан, а Видиќ да дојде во барса, што мене ми звучи малку неверојатно.

Капитенот да ја напушти Барселона??? НИКАКО!!! Пујол на неколку наврати ја искажа својата љубов кон Барселона и верувам дека во Барселона ќе ја заврши својата кариера.

За Видиќ исто така многу мали се шансите да дојде во Барселона. Не верувам дека Ферги ќе го продаде својот најдобар дефанзивец.

Ова се само обични шпекулации, вообичаени за овој период, ништо повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom