- Член од
- 4 ноември 2008
- Мислења
- 1.330
- Поени од реакции
- 80
Како што знам и они ке даваат Челзи-ЛиверпулЧоек шо те боли бе. и да не даваат на МТВ1, гледај си злтан БЕ92 имаш (ако ја фаќаш фала богу) да знаеш и коментатор дека слушаш и се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што знам и они ке даваат Челзи-ЛиверпулЧоек шо те боли бе. и да не даваат на МТВ1, гледај си злтан БЕ92 имаш (ако ја фаќаш фала богу) да знаеш и коментатор дека слушаш и се.
Значи далеку постабилна одбрана ке имаат со Лусио и ЛамОфицијален состав
---------Валдес-----------
Алвес---Пујол---Пике--Абидал
Чави------Туре-----Кеита
Меси-----Ето--------Иниеста
Со најјак состав пак ќе ги газиме
На Баерн се овие не им ги знам позициите:
Бут
Лусио
Демихелис
Отл
Рибери
Лам
Ван Бомел
Лел
Соса
Зе Роберто
Тони
Значи Лел ќе му оди на Иниеста можам да замислам како ќе си помине.Значи далеку постабилна одбрана ке имаат со Лусио и Лам![]()
Најбоље играч им е Рибери...ама и со него... сепак се докажа дека се најголеми дрва... и малку им е ... ууф шо сакам па со 5-0 да губат и оваа :pos2:
па знам дека и старата само незнаев дека и новата била пуштенаСепак и старата се пеела
Од каде си толку сигурен?za sredniot red siguren sum deka ke bide ture keita i xavi
a za napadot mislam deka vo prvite 11 ke igra messi zaradi aplauzot od alianc arenata da mu go dadat navivacite na baern koga ke go izvadi na nekolku minuti do krajot