Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
море тој од секогаш е таков...не е од сеа тоа ништо ново од него...може до крај и црвен да лапне :pos2:

ааа браво за Клинсман арно му текна добар потег и на време

Не бе, порано ко бубица беше, сеа му удрило нешто у глаа :uvo:

Ајде нека ни е честито 1/2 финале со Челзи ќе ја повториме 05-06 кога ги елиминиравме од 1/8 финалето и 07-08 кога бевме со нив во групата .:)

ајде и официјално честито полуфиналето и со среќа во него....добар натпревар од двете екипи...со среќа

Епа време да честитаме, накрај навистина бевте подобри и честитки од мене:smir:

И готово ! Тоа е тоа, не ги ни оставивме да се порадуваат малку за голот:pos2:

Полуфинале ЧЕКАЈ НЕ !! :pos:

Конечно крај на овој драматичен натпревар Барса без проблеми го мина на Баерн сега одиме 1/2 финале со Челзи:vozbud::vozbud:

cestito polufinale..interesna utakmica ke bide protiv celzi

Честито поминување и да ги срушите Челзи во полу-финалето!

Тешко ќе биде со Челзи ќе биде неизвесно до последната минута.)

Греота Меси, го утепаја а овој судијата да му ебем све, скоро ништо не му досуди. И Ван Бомел нека сиса сеа. Копиљ

4estitki i od mene, sega so celzi igrate ili...:smir:

Честитки до сите фанови. Сега почнува она вистинското. Делот од сезоната кога се се одлучува. Можеме да направиме подвиг за историја, можеме и да загубиме се што направивме оваа сезона. Сигурен сум дека ќе биде првото. Ова е тим за историја и ќе остане запишан во неа. Сум навивал за Барса и кога биде 15ти во Примера, навивам и сега кога се најдобар клуб на планетава. Се надевам за неколку недели ќе можам да речам дека сум навивал за Барса кога биле тројни прваци. Поздрав.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom