Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.022
- Поени од реакции
- 22.930
Знам,ама тоа неможе да го запре да не го одработи договорот ако сака.Со Баерн потпишал до 2011!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам,ама тоа неможе да го запре да не го одработи договорот ако сака.Со Баерн потпишал до 2011!
прво честитки за одличната победа синоќа против баерн. фантастично.
имам едно прашање до вас, затоа што веројатно ја пратевте цела утакмица (јас гледав чат-пат оти го гледав челзи), прашањето ми е, баерн го помина ли центарот? ама најсериозно ве прашувам. затоа што кога и да пуштев на мтв2 се играше на 20-30 метри од голот на баерн....
неверојатно е тоа...ајде, па се гледаме во полуфинале...![]()
Kako na trening bea sto sakaa toa praveaГо поминаа едно 3-4 пати цел натпревар... немам зборови за тоа вчера. Тоа беше фудбал за око, фудбал за ужување, фудбал за сите фанови на оваа игра, посебно добар за фановите на Барселона. Перфектно поставена тактика од страна на Пеп, па комплетно беа отсечени нивните најдобри поединци од играта. Рибери имаше 2-3 пробиви, а Тони не фати топка цел натпревар. Убаво си кажа Кројф 2-3 дена пред натпреварот: Натерај ги да трчат по топката, и ќе патат... а токму тоа го видовме вчера. Едноставно вчера на теренот играше еден тим...
Visca el Barca!!!!!
Gai to start next season with first team !!!
"La realidad es durisima cuando el Camp Nou se convierte en la tierra de Messi"![]()
Биди ферпреведи.