Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе беше 5-0 клошари не ни дадоа пенал ...

прво честитки за одличната победа синоќа против баерн. фантастично.
имам едно прашање до вас, затоа што веројатно ја пратевте цела утакмица (јас гледав чат-пат оти го гледав челзи), прашањето ми е, баерн го помина ли центарот? ама најсериозно ве прашувам. затоа што кога и да пуштев на мтв2 се играше на 20-30 метри од голот на баерн....
неверојатно е тоа...ајде, па се гледаме во полуфинале...:vozbud:

Го поминаа едно 3-4 пати цел натпревар... немам зборови за тоа вчера. Тоа беше фудбал за око, фудбал за ужување, фудбал за сите фанови на оваа игра, посебно добар за фановите на Барселона. Перфектно поставена тактика од страна на Пеп, па комплетно беа отсечени нивните најдобри поединци од играта. Рибери имаше 2-3 пробиви, а Тони не фати топка цел натпревар. Убаво си кажа Кројф 2-3 дена пред натпреварот: Натерај ги да трчат по топката, и ќе патат... а токму тоа го видовме вчера. Едноставно вчера на теренот играше еден тим...

Visca el Barca!!!!!:vozbud:

Gai to start next season with first team !!!

Го поминаа едно 3-4 пати цел натпревар... немам зборови за тоа вчера. Тоа беше фудбал за око, фудбал за ужување, фудбал за сите фанови на оваа игра, посебно добар за фановите на Барселона. Перфектно поставена тактика од страна на Пеп, па комплетно беа отсечени нивните најдобри поединци од играта. Рибери имаше 2-3 пробиви, а Тони не фати топка цел натпревар. Убаво си кажа Кројф 2-3 дена пред натпреварот: Натерај ги да трчат по топката, и ќе патат... а токму тоа го видовме вчера. Едноставно вчера на теренот играше еден тим...

Visca el Barca!!!!!:vozbud:

Gai to start next season with first team !!!
Kako na trening bea sto sakaa toa pravea:).

Како фан на Баерн сакам да ви ја честитам заслужената победа!Според мене нема појак тим од Барса во светот.

АЈДЕЕЕЕ КОШАРКА ВО FINAL FOUR А НАЈВЕРОЈАТНО И ФУДБАЛ ВО 1/2:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
АУУУ КАКВА СЕЗОНА ЗА НАС

"La realidad es durisima cuando el Camp Nou se convierte en la tierra de Messi":pipi:

Многу ми е жал што вчера имав обврски и не можев да го следам натпреврот. Како и да е уште пред тоа пишав дека ако Барса ја изигра својата игра како што знае победата ќе биде неизбежна. Сепак секако не очекував волку убедливо. Ако продолжи вака мислам дека титулата не бега сезонава.

Реалноста е сурова кога Камп Ноу ќе се претвори во Земјата на Меси... ( се мисли на одличното издание на Месијата против Баерн, и на тоа како им ги скрши кичмите на сите :):))

Дурисима - Сурова.

Да бре, јас па убава напишав.:pos2::pos2:

Бива грешка :smir::smir:

Инаку многу ме радува тоа што Пеп ќе смета и на Гаи од наредната сезона:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom