Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре со Рекреативо од 20:00, незнам дали е подобро да играме со најјакиот состав или да одмараат некои од клучните играчи, сепак потребна е свежина, следи најважнот дел од сезоната, секој натпревар е поважен од претходниот и секоја нова победа е чекор поблиску до титулата. Рекреативо се бори за опстанок и не би сакал да ни направи некои посерјозни проблеми.
Секоја победа, макар и од 1-0, е повеќе од добредојдена.

hahahah abe ne me smej so ti e tebe samo eden gol
kazi mi ti mene koga barsa i real igrale a padnalo samo eden gol,nema sansi da padne eden gol
a sega so rekreativo ocekuvam barsa da ne prime gol i da pobedime so 3 0 ili 4 0 dobro ke dojde i normalno za da se stigne rekordot na real od 107 gola od eden sezona
Е аман бе толку брзо го заборави поразот лани 0-1 кога ни го бапна Баптиста:toe:

eeeee da beee:toe: go zaboraviv,mi odleta umot malku:vozbud:
ama na bernabe ke padnat najmalku 2 3 gola
Уште колку кола е ?Ако киксне Барса и таму да се одлучува ќе биде најинтересното дерби што го играле некогаш.Па тогаш нека пообеди подобриот,а за голови сигурно ќе има.

Иде “Ел Класико“, сакал нејќел ќе мора да прими :):):)

Абе не е проблем да прими он гол. Поважно е HEM (henry-Eto'o-Messi) Да би покажат што знаат.

Уште колку кола е ?Ако киксне Барса и таму да се одлучува ќе биде најинтересното дерби што го играле некогаш.Па тогаш нека пообеди подобриот,а за голови сигурно ќе има.

Не кикснува Барса против Рекреативо,Севиља и Валенсија без Реал да киксне исто така.

А и да изедначите на бодови треба да не тепате повеќе од 2-0 инче ве корнеме со едно 30+ гол разлика.

ja neznam so se zamarate so navivacite na real koga vo spanija se e reseno,se znae koj ke bide sampionot
mislam se znaese uste poodamna

ja neznam so se zamarate so navivacite na real koga vo spanija se e reseno,se znae koj ke bide sampionot
Не се знае сеуште победникот има уште 9 кола до крај.

Да бевме сеа на 12 бода разлика ќе се знаеше се. Ама на 6 бодови разлика и 9 утакмици..... Не е баш се така просто.

Треба да освоиме уште минимум 21 бод за да бидеме шампиони (ако ги тепаме Реал уште 18.)

Имаме доволно време да ги одмориме клучните играчи против Баерн и да ги победиме Гетафе следната недела. После Гетафе доаѓа една цела недела без натпревар што е одлично и после почнува пекол.

Севиља---Валенсија---Челзи---Реал---Челзи---Виљареал--финале во купот.

Ако останеме без пораз после овие утакмици ќе освоиме и Лига и Лига на шампиони и купот.

Да бевме сеа на 12 бода разлика ќе се знаеше се. Ама на 6 бодови разлика и 9 утакмици..... Не е баш се така просто.

Треба да освоиме уште минимум 21 бод за да бидеме шампиони (ако ги тепаме Реал уште 18.)

Имаме доволно време да ги одмориме клучните играчи против Баерн и да ги победиме Гетафе следната недела. После Гетафе доаѓа една цела недела без натпревар што е одлично и после почнува пекол.

Ако останеме без пораз после овие утакмици ќе освоиме и Лига на шампиони и купот.

Ова би требало вака да звучи:
Ќе останеме без пораз после овие утакмици и ќе освоиме
ЛаЛига,Лига на Шампиони и куп!:smir:

Одиме вечер на сигурна победа против Рекреативо да им истуриме една петарда составот нека им биде стандарниот затоа што се е решено против Баерн нема потреба што да ги одмараме клучните играчи ги имаме тепано 2-0 во гости а нема шанси дома пак да изгубиме а после Баерн следи месецот на смртта потешките натпревари Севиља и Виљареал ги играме дома а на најтешкиот противник што го имаме во Ла Лига му гостуваме тоа е Реал тие лани нас не тепаа дома со 1 - 0 зошто да не го направиме и ние тоа но сепак има време до тогаш сега да гледаме да ги тепаме на Рекреативо и да си влеземе во 1/2 во ЛШ па потоа ќе збориме за најтешките наптревари на Барса.:smir:

Рекреативо е добра можност за Барса да се одлепи на +9 барем до утре и да го префрли притисокот врз Реал кој игра со незгодниот Ваљадолид. Очекувам уште еден ефикасен меч од Барса.

Ако останеме без пораз после овие утакмици ќе освоиме и Лига и Лига на шампиони и купот.
eeee posle svarno pocnuva vistinskiot pekol za barsa,bas me intersira kako ke go izdrzat ovoj pekol

http://realmadrid.gol.bg/article.php?id=53546
eve so vika golmanot na real
mu zaviduvam na igrata na barsa,pa i kako nema da i zaviduva koga igraat perfektno bez greski

лелеее ова ме плаши:toe::toe:

лелеее ова ме плаши:toe::toe:

Ако ги истресеме Челзи 4-0 првата утакмица нема да биде толку страшно.:baeh:

Ама Челзи не се Баерн и ќе мора да се помачиме на двете утакмици за да ги елиминираме.

Од Реал не се плашам толку многу. Ќе биде голем срам да се бранат на домашен терен, а кога ќе нападнат..... Одбраната ќе се изложи како во првата полусезона и сите видовме што им се случуваше тогаш и кога нападнаа против Ливерпул.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom