Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Рекордот е 38 погодоци, Хуго Санчес за Реал во сезоната 89-90 и Телмо Зара за Атлетико Билбао во 50-51. Можно е Ето да го стигне овој рекорд ама ќе биде многу тешко.

Сепак тука ќе сум заедно ќе го пратиме натпреварот.:vozbud::vozbud:

mislam deka rekordot e 38 gola no ne sum siguren,ama tesko deka eto moze da gi stigne tie 38 gola mu trebaat uste 12 so i ne mala rabota

mislam deka rekordot e 38 gola no ne sum siguren,ama tesko deka eto moze da gi stigne tie 38 gola mu trebaat uste 12 so i ne mala rabota
Тешко тешко уште 9 кола има до крај + 4 од нив многу тешки не ми се верува дека ке го стигне рекордот.А шо ми е гајле за рекордот дај боже да ја освоиме титулата годинава презадоволен ке бидам.

Рекордот, откако Ла Лига има 38 кола (порано имаше 42) е 34 голови и го држи Роналдо од сезоната кога играше за Барса.

leleeee vidi gi ovie glupacive od mtv
vo sreda ke ja prenesuvaat celzi i liverpool a barsa i baern ke ja kazuvaat snimka,ne deka celzi i liverpool ne e interesna ama vike liverpool go prenesuvaa dva pati ako ne se lazam ovaa godina vo zivo a barsa ja nemat nitu ednas preneseno ovaa godina vo zivo
trebase barsa baern da ja kazuvaat ali aj ke si barame drug kanal ako ne na internet togas

leleeee vidi gi ovie glupacive od mtv
vo sreda ke ja prenesuvaat celzi i liverpool a barsa i baern ke ja kazuvaat snimka,ne deka celzi i liverpool ne e interesna ama vike liverpool go prenesuvaa dva pati ako ne se lazam ovaa godina vo zivo a barsa ja nemat nitu ednas preneseno ovaa godina vo zivo
trebase barsa baern da ja kazuvaat ali aj ke si barame drug kanal ako ne na internet togas

Барса ќе ја даваат на МТВ 2 со албански коментар, така да ќе бираш или на интернет или на МТВ 2.

Барса ќе ја даваат на МТВ 2 со албански коментар, така да ќе бираш или на интернет или на МТВ 2.
МТВ 2 без коментар. Нели ти е некако најдобра опција??

Ќе се снајдеме некако... важно натпреварот ќе се гледа... ОБАВЕЗНО!!!:vozbud::vozbud:

epa poarno na albanski ke si ja gledam otkolku na int na mala i neubava slika
aj moze i ke naucam nekoj zbor na albanski:vozbud::vozbud:

Еве некои фотки од првиот тренинг на момците:)
06-04-09_WEB_MESSI_01.jpg
06-04-09_WEB_GUARDIOLA_01.jpg
06-04-09_WEB_EQUIPO_01.jpg
06-04-09_WEB_EQUIPO_04.jpg
06-04-09_WEB_EQUIPO_06.jpg
06-04-09_WEB_EQUIPO_03.jpg
06-04-09_WEB_HENRY_01.jpg

МТВ 2 без коментар. Нели ти е некако најдобра опција??

Најдобра опција е да ја гледам на МТВ 2,со притиснато копче на муте и оптеретени звучки од компљутерот, со пренос од интернет на шпански јазик и да го чујам коментаторот кога ќе викне " МЕСИ ГООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!

HRT 2 ke ima direkten prenos:helou:

Да сега проверив, освен што ќе ја даваат на ХРТ 2 ќе ја даваат и на српската B92

Ајде бе ќе се снајдете за пренос имате МТВ 2 сите имаат Хрт 2 повеќето Б92 мислам дека сите имаат.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom