M
Mario Gómez
Гостин
Незнам за вас ама мене ми скокна адреналинот до максимум...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас на фаќам ХРТ 2 ни ја прекинаа тука веќе едно две години, ама чим ќе ја даваат на Б92 таму ќе се гледа.Ајде бе ќе се снајдете за пренос имате МТВ 2 сите имаат Хрт 2 повеќето Б92 мислам дека сите имаат.:helou:
А арно викаш. Посебно ако успееш да најдеш некој коментатопр шо ќе се познава дека е навивач на Барса тогаш е урнебес.Најдобра опција е да ја гледам на МТВ 2,со притиснато копче на муте и оптеретени звучки од компљутерот, со пренос од интернет на шпански јазик и да го чујам коментаторот кога ќе викне " МЕСИ ГООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!
Да сега проверив, освен што ќе ја даваат на ХРТ 2 ќе ја даваат и на српската B92
Заборавив да ставам запиркаЈас на фаќам ХРТ 2 ни ја прекинаа тука веќе едно две години, ама чим ќе ја даваат на Б92 таму ќе се гледа.
Леле од 20 000 јусери на форумот баш фан на Реал го напиша 10 000 во нашиот фан клубДобро малку ке се нервирас.А ако не знаеш нешто прашајме ќе ти кажам.
Најдобра опција е да ја гледам на МТВ 2,со притиснато копче на муте и оптеретени звучки од компљутерот, со пренос од интернет на шпански јазик и да го чујам коментаторот кога ќе викне " МЕСИ ГООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!
Вaка може!Barselona-Bayern 4-0
И Ван Бујтен нема да им игра ке биде полесно за Иниеста и Чави:wink:The list:
Valdés, Pinto,
Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Cáceres, Sylvinho,
Xavi, Touré, Busquets, Keita, Gudjohnsen, Iniesta,
Messi, Eto'o, Bojan, Henry, Hleb
Лусио нема да игра за нив ... така да ќе бидат малце ослабени во тој дел... добро е што за нас се врати Јаја, многу важна улога игра во средината на теренот.:smir:
И ова. Очигледно тој дел од тимот ќе биде приоритет сезонава.
Да не мислеше за Ван Бомел зошто јас слушнав дека тој нема да игра?И Ван Бујтен нема да им игра ке биде полесно за Иниеста и Чави:wink: