I
IBIZA SOUND
Гостин
abidal nema sansi da igra a isto taka i za ture e tesko da se vrate za so baern,no dobro e i vaka samo da nema novi povredi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а освен това с'став'т постигна нај-добрија си баланс след 29 мача от 50 години насам.
Ај ако сака некој да ми го преведе ова
Pa timot so zvezdi ne go biva nemože nikogaš da uspee,go imame skoro istiot sostav od lani samo alves što dojde sega ama Pep znae kako da go postavi sostavot.http://barcelona.gol.bg/article.php?id=53183
samo edno ne mi e jasno,kako mozese pep da napravi volku silen sostav od koj so nema nekoj golemi zvezdi osven messi eto anri i xavi pa i iniesta ke go stavam
svarno cudo od barsa ovaa godina
32 е!Ето има постигнато 26 гола на 29 кола, преостануваат уште 9 кола, има шанси да дојде до бројката од 35 гола во Ла лига. Мислам дека имам негде прочитано дека рекордот во ла лига е 34 гола.
32 гола е рекордотЕто има постигнато 26 гола на 29 кола, преостануваат уште 9 кола, има шанси да дојде до бројката од 35 гола во Ла лига. Мислам дека имам негде прочитано дека рекордот во ла лига е 34 гола.