Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abidal nema sansi da igra a isto taka i za ture e tesko da se vrate za so baern,no dobro e i vaka samo da nema novi povredi

99% нема да им играат Лусио и Ван Бајтен а Рибери и Лам биле ок.
Што се однесува до Туре, мислам дека ќе игра во среда.

Рачунајте дека Рибери ќе игра... кога можеше Бензема да игра кога не беше 100%, може и Рибери. Нема шанси таков важен играч да отсуствува од натпреварот. А за Туре, мислам дека ќе настапи...
Мора да извлечеме поволен резултат, едноставно мора... голем оптимист сум за тој натпревар:smir:

Зошто се мислам дека Бускетс ќе стартува:)

Незнам ќе видиме за тоа :smir: Како каже Пеп, така ќе биде... многу непредвидливи измени прави во составот пред секој натпревар.

Инаку изјавата на Ето:

There's no fatigue anymore, no pain, nothing. You just have to hold on. There are nine games left and you have to go for the three points every time. It's only a mental thing from now on. If you know you can do it, in the end you will do it.:vozbud::vozbud::vozbud:
:zver:

а освен това с'став'т постигна нај-добрија си баланс след 29 мача от 50 години насам.

Ај ако сака некој да ми го преведе ова:pipi:

а освен това с'став'т постигна нај-добрија си баланс след 29 мача от 50 години насам.

Ај ако сака некој да ми го преведе ова:pipi:

pa deka imale sansi da go stignat rekordot od pred 50god nz samo dali go stignale ili imaat sansa da go stignat... taka mislam deka e prevodot na ova neznam mn bugarski. a eto go stognal rekordot na romario po postignati golovi vo sezona taka vidov ako sum greska neka me popravi nekoj...

http://barcelona.gol.bg/article.php?id=53183
samo edno ne mi e jasno,kako mozese pep da napravi volku silen sostav od koj so nema nekoj golemi zvezdi osven messi eto anri i xavi pa i iniesta ke go stavam
svarno cudo od barsa ovaa godina
Pa timot so zvezdi ne go biva nemože nikogaš da uspee,go imame skoro istiot sostav od lani samo alves što dojde sega ama Pep znae kako da go postavi sostavot.

Inaku ajde so sreća so Bayern znam deka će gi zgazime se čitame vo Petok.:helou:

Браво за Ето го достигнал рекордот на Ромарио од 26 гола сега е израмнен па се надеваме дека ќе направи рекорд со кој никој нема да може да го помине:) http://barcelona.gol.bg/article.php?id=53133

Ето има постигнато 26 гола на 29 кола, преостануваат уште 9 кола, има шанси да дојде до бројката од 35 гола во Ла лига. Мислам дека имам негде прочитано дека рекордот во ла лига е 34 гола.

Ето има постигнато 26 гола на 29 кола, преостануваат уште 9 кола, има шанси да дојде до бројката од 35 гола во Ла лига. Мислам дека имам негде прочитано дека рекордот во ла лига е 34 гола.
32 е!

Во среда на теренот ќе истрча најдобриот тим... ова го пишува и на спорт и на ЕМД.

Значи:

-------------------------Валдес-------------------------
--Алвес----------Маркез-------------Пике------Пујол---
----------Чави----------Туре--------------Иниеста-----
-----------Меси----------Ето---------------Анри--------
:smir:

Кројф - Изјава во врска со мечот...

32 гола е рекордот:). А иначе сеа Ето е четврт стрелец во историјата на Барса го надмина на Ромарио со тој погодок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom