Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде честито нека ни е победава.

Ајде нека ни е честито уште една победа, уште еден дебакл на противничките тимови:smir: Каква игра прикажавме денеска, едноставно МАЕСТРАЛНО. :vozbud::vozbud:

aj cestito...MES QUE UN CLUB!!

Ај честито нека е:smir:
Па вака да продолжиме и во лигата на шампионите
Поздрав

Чим Валдез се разбранил не ќе е на арно работава :):):)

Уште едно гол шоу што секако радува. Се надевам дека нема после неколку дуели екипата пак да влезе во некоја мини криза и дека ќе ја одржи формата за дуелите во ЛШ и секако за дерби натпреварите во Примера.

Цел среден ред си еба мамата денес.

Туре и Ињеста ќе отсустуваат две недели, а Чави една. Среќа што следната недела има пауза за интернационални натпревари иначе ќе беше многу гадно.

Честито победа момци ги прегазивте ... да се знае кој е главен во Шпанија ... :smir:

Лелеееее, леле, дробење, каша попара -;) каков убиствен напад, убедливо најдобриот, каква средина, какви асистенции од Чави и Иниеста, какви пасови, па уште кога ќе се вратат Пујол, Абидал и Милито.... :vozbud:УФ леле мајко ке биде :)
Само Иниеста и Чави да бидат ок и продолжуваме да газиме.....Честито победата нека ни ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.

bravo bravo
od golmanot valdes pa napred do eto vklucuvajci gi i rezervite so vlegoa site izigraa bez greska
samo malku me zagrizuva ova za ture xavi a posebno iniesta ako se povredeni ke bide od loso poloso bas sega koga se i natprevarite od ls,aj belki ne e nisto i se ke bide vo red

Те у пм на пола пат(се вракав од Пониква) ми падна нетот!Само шо влегов дом одма на ком да видам колку е резултат!Браво за момците на Пеп!
Vamos Barca!

Bravo za valdes se vrati vo ovaa stara forma celi 3 natprevari vo primera nema primeno gol kakva igra gi pregazivme kakva odbrana imavme lele Kaseres ne dozvoluvase topkata da dojde do sedumte metri taka da prodolzime i ponatamu a imame dosta povredeni igraci i da se nadevame da se vratat do najgolemite derbinja vo spanija Kaseres mnogu me iznenadi denes imase i 2 sansi za gol a trioto nikako ne me iznenadi tie se sekojpat takvi znaete za kogo mislam Iniesta i Xavi partal gi napravija ali ajde ni gi povredija da se nadevame da se oporavat za so valjadolid i da ocekuvame ista takva pobeda rezervite mnogu me iznenadija osobeno Kaseres odlicno gi zamenija na starterite bravo za Silvinjo i Kaseres i sekako odime na pobeda protiv Valjadolid gi zgazivme i niv 6-0 doma sea sakame povtorno slicen rezultat:).

Visca La Barca:smir:..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom