Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
messi ima postignato 30 gola vo site konkurencii
mislam deka e na dobar pat da go stigne pederceto od mancester so 42 gola vo site konkurencii znaejki deka do krajot ima uste dobri 2 meseci

Перфекција !!! Само тоа можам да го кажам.... едноставно перфектно.
Pep Guardiola: "Podemos mantener el mismo nivel durante 90 minutos" - можеме да играме со исто темпо цели 90 минути:vozbud::vozbud:

Чави, Иниеста, Туре - повредени... ќе ги имаме за наредниот натпревар, нема да патуваат со селекциите, не се сериозни повредите, спијте мирно :)

Инаку кажав, Анри, Ето и Меси се најдобриот напад што некогаш постоел и цврсто стоам зад тоа. Се што ке кажам за нив тројцата е премалку! Средниот ред ДИРИГИРА, Чави и Иниеста се цареви. Касерес ме изненади, многу добра партија имаше. Едноставно ако вака се продолжи, овој тим ќе се памети во Историјата на Барселона како најдобриот тим што некогаш постоел. Незнам, ако вака играме што ќе им се деси на Баерн.
Мора да се пофалат и навивачите, одлично ги бодрат играчите...

Кај ќе ни биде крајот доколку играме цели 90 минути константно да напаѓаме:toe::toe:

За нападот и општо целиот состав е перфектен. И со право, ако вака се продолжи може да му се додели титулата НАЈДОБАР СОСТАВ ВО ИСТОРИЈАТА. Тешко Баерн Минхен ако вака игра Барселона. За нападот како и Лависта после вчерашната утакмица не знам веќе што да кажам. Премалку се сите зборови. И Касерес полека како да се прилагоди на Барселона, од утакмица во утакмица е се посигурен, поцврст. Средината одигра како многупати до сеа перфектно, штета што после утакмицата сите заработиле повреди, иако на мене личи дека овие „повреди„ се изрежирани само за да не играат во квалификациите, сепак клубот е тој што им дава пари и се грижи за нив. :toe::toe: И општо не само за Барселона некако многу играчи се повредија викендов и тоа само на 1-2 недели. Очекувам сите да бидат на располагање за наредните утакмици на Барселона и секако нови победи.

pa kolku so znam kaseras na nitu eden natprevar ne potfrlil,na site natprevari sansa so mu dadil pep site gi izigral perfektno
a i silvinjo me bindisue vo posledno vreme znae da pokaze mnogu vo napadot,se nadevam se sekjavate na bombata sinokja so ja upati kon golot na malaga

Кај ќе ни биде крајот доколку играме цели 90 минути константно да напаѓаме:toe::toe:

За нападот и општо целиот состав е перфектен. И со право, ако вака се продолжи може да му се додели титулата НАЈДОБАР СОСТАВ ВО ИСТОРИЈАТА. Тешко Баерн Минхен ако вака игра Барселона. За нападот како и Лависта после вчерашната утакмица не знам веќе што да кажам. Премалку се сите зборови. И Касерес полека како да се прилагоди на Барселона, од утакмица во утакмица е се посигурен, поцврст. Средината одигра како многупати до сеа перфектно, штета што после утакмицата сите заработиле повреди, иако на мене личи дека овие „повреди„ се изрежирани само за да не играат во квалификациите, сепак клубот е тој што им дава пари и се грижи за нив. :toe::toe: И општо не само за Барселона некако многу играчи се повредија викендов и тоа само на 1-2 недели. Очекувам сите да бидат на располагање за наредните утакмици на Барселона и секако нови победи.
Секако дека ќе ги имаме за следниот дуел мислам со Ваљадолид играме на гости немам проверено.

За ова болдираново, и мене ми личи дека е масло на Пеп.... за да не патуваат играчите со репрезентациите, за да можат убаво да се одморат и да нема ризик од повреди. Убаво би било да е така, сепак следи најважниот дел од сезоната каде треба да бидат сите свежи и добро одморени. Но ако стварно имаат ситни повреди мислам дека треба Туре и Иниеста да одмараат на натпреварот со Ваљадолид и со полна сила да излеземе против Минхен.

pa kolku so znam kaseras na nitu eden natprevar ne potfrlil,na site natprevari sansa so mu dadil pep site gi izigral perfektno
a i silvinjo me bindisue vo posledno vreme znae da pokaze mnogu vo napadot,se nadevam se sekjavate na bombata sinokja so ja upati kon golot na malaga

Има потфрлено на 1-2 натпревари. На еден натпревар беше и директен виновник за примен гол само неми текнува против која екипа беше.

Ме радува што со секој натпревар се зголемува и неговата самодоверба и одлично се држи во одбраната. Мислам дека вчера му беше најдобриот натпревар во дресот на Барса.

Да, да, дефинитивно вчера му беше најдобриот натпревар во Барса, дечкото изигра одлично.

da da i jas mislam deka na eden natprevar bese vinovnik za primen gol ali nema veza
nekako kaseras po mi se svigja otkolku pike,mislam deka pike e pogolem kikser ali nema vrska
samo edno znam deka kaseras ke bide eden od najdobrite def za 2 3 godini

Ме радува што со секој натпревар се зголемува и неговата самодоверба и одлично се држи во одбраната. Мислам дека вчера му беше најдобриот натпревар во дресот на Барса.
Ама тешко е да се одбере најдобриот кој беше на вчераршниот дуел:)

Пике не добива повеќе шанса од Касерес за џабе... постабилен е во одбраната и поконстантен е. Прави киксови али има одиграно многу добри натпревари сезонава, со оглед на годините кои ги има, одличен е. После Алвес мислам дека тој ни е најдобриот трансфер.

Ама тешко е да се одбере најдобриот кој беше на вчераршниот дуел:)

Сите изиграа на ниво, али Чави беше БЕСПРЕКОРЕН... гол и 3 асистенции, свака му част!:smir:

pa za toa i xavi ima 9 za najdobar igrac na natprevarot,a drigite site bea 8,8.5 samo ture koj ispadna na poluvremeto ima 6 drugite site igraa perfektno bez nitu edna greska
ako ne se lazam ova bese najdobriot natprevar ovaa godina,ne deka drugite ne bea dobri ali ovoj mi ostavi poseben vpecatok
mislam deka malaga vo 1 poluvreme ne sutna nitu eden sut kon golot na valdes ispravete me ako gresam

Сепак беше Малага не претерувајте:smir: Инаку најдобар натпревар сезонава ни беше оној со Лион ( на страна 2та примени гола ).

Мурињо изјавил дека најголемо влијание врз него имала фудбалскита филозофија на Барса.

Не знам како успеал да упропасти толку проста и убава филозофија.Сите негови тимови играат досаден фудбал.

Мурињо изјавил дека најголемо влијание врз него имала фудбалскита филозофија на Барса.

Не знам како успеал да упропасти толку проста и убава филозофија.Сите негови тимови играат досаден фудбал.

Во право си и кога ги водеше Челзи и Интер играше досаден фудбал по 1:0 резултат.

Филозофијата е проста... али начинот на игра не е. Колку тимови се обиделе да играат на таков начин па завршувале неславно. Затоа играчите во кантерата се учат на повеќе технички отколку физички фудбал. Една од причините зошто секоја година си вадиме по некој талент за кого други можат да сонуваат:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom