Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо сака нека е барса се глупи како трактори стварно тракторите сите израмнија само тракторите играт ебано ми се плаче веќе..:nerv:

Ајде бе... на сите ви беа добри кога победуваа... и вие се нарекувате навивачи. Ебате тоа одите навивајте за друг, оставете не нас да си навиваме за Барса

dobro igra barca ama nema zavrsnica ama posed na topka spored mene e barem 65%:35% za barca ajd vtoro poluvreme ke bide podobro pa da se nadevame na pobeda ajde barca mozes ti!!!!!!!!!!!!!!

od srce ja sakam barselona ama onaj valdez e vistinski idiot glupak nepismen skot vidovte li kakov gol primi trgna pa zastana pa klekna posle go mrazam treba da si odi od barselona sekoja utakmica toj ni ja zaebava :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:.
Ajde sea vtorovo da mu daj me 3 gola za da mi bidi mirna glata do revansot

Ovoj Valdez saka teranje ama ajde , se ni zaeba kopilot.
Inaku ke izramneme bez sekiracii,obicno vo vtoroto poluvreme podobri sme,samo go molam gospod pak ovoj valdez da ne usere nesto posto mu trgna od race.:nesum:

Ајде во второ ке израмниме,не губете надеш,ама Валдес дефенитивно е КАТАСТРОФА и под итно нека бараат топ голман.И нерешено ни одговара,така да све ке биде добро..........

Толку од победа нема победа за нас каква победа заборавивме што е победа овде ако изгубиме и толко од 1/4 финале стварно не знам што зборувам изнервиран сум не дај боже.

Толку од победа нема победа за нас каква победа заборавивме што е победа овде ако изгубиме и толко од 1/4 финале стварно не знам што зборувам изнервиран сум не дај боже.
Во право си, стварно незнаеш што збориш. Ко да губи Барса 0-8 дома. И да изгубат со овој резултат голем к, реваншот е во Барселона.

sto zbores ti be normalen li si aj ne jadi g...a so e rab zs taka zbores pa kakov navivac si ti be daj en zezaj.......

valdes pothitno neka go prakat nazad o barcelona uste sea na poluvreme

одма кај свети петар да ти помогне

Валдес прими катстрофален гол и тоа почна секој натпревар да му се случува,а ти ако така навиваш за Барса можеш слободно да си навиваш за друг тим такви како тебе не ни требаат кои уште во 1 полувреме се откажуваат од победа па и да изгубимо(што сумњам дека ќе се случи)не очекува реванш на Ноу Камп а таму лани си отидоа со 3:0 така да не се глупирај веќе нема да испаднеме.:helou:

Не прими валдес ништо и ако примеше гол требаше да го израмнат играчите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom