Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во право си, стварно незнаеш што збориш. Ко да губи Барса 0-8 дома. И да изгубат со овој резултат голем к, реваншот е во Барселона.
Имам чувство дека ти повеке ја сакаш Барса од Др.Петар!
Ајде Барса можеш ти

И сеа што можат да постигнат со тоа? т.е ништо мора да победат..

Анри го извади на Валдес. Нека се пази овој сега. Недозволиви киксови прави..:tapp:

Се извинувам за тие комплименти:kesa: но вистина не знаев што зборувам:S. Сепак свака част на анри уш еден гол и победа бев многу изнервиран се извинувам:toe:

dobro e treba da bideme zadovolni od rezultatot ajde pa ke gi pleskame doma....

Ајдеее и нерешено не е лошо. Имавме посед на топка, неколку нереализирани шанси, кикс на Валдез и се на се задоволен сум од нерешено. Чим не не победија на нивни терен нека не очекуваат ништо друго освен пораз на Камп Ноу!

П.С Навичач си ако навиваш тимот и во победа и пораз!!!
П.П.С Искрено ме заболе дали си се извинил, се виде колку и кога ја сакаш Барселона!

Се извинувам за тие комплименти:kesa: но вистина не знаев што зборувам:S. Сепак свака част на анри уш еден гол и победа бев многу изнервиран се извинувам:toe:
:D Во хамбургерот буњаковец да не ставаш ?

За во гости супер резултат.

dobro e dobro e,mozese i podobro no i vaka ne e loso
na nou kamp trebe da gi ocekuva vistinski pekol,koi so i samite igraci na lion nema da znaat so ke mu se slucuva
dali gi vidovte navivacite na barsa so napravija,go dignaa vo vazduh stadionot koga anri go postigna golot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom