Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ајде како може валдес така да се изглупира не ми е јасно. Па дај мајку му јебем Лига на Шампиони е во прашање. Дај бре нека го земат Асенхо барем конкуренција ќе има меѓу голманите.
За резултатот можам да кажам дека е поволен за на гости. Имавме шанси, имавме посед, имавме игра и ова ми се допаѓа, не беше како на натпреварот со Еспањол каде што не можевме да се снајдеме. Сега нека се пази Атлетико:pos2:

И пак ќе кажам да не беше Валдес ќе имавме победа и уште сега ќе можевме да си честитаме четврт финале:smir:

Уфф, јас само ќе кажам супер резултат, и плус имаме утакмица на домашен терен. Иначе Валдез се знае дека не е за екипа како Барса, ама то е то како што вика Сречко Катанец. Супер одигравме, имавме многу шанси, супер игра барем според мене, само малце реализацијата не ебаваше, а плус Ето и статива погоди.

Сепак добро е, и Лион не е слаба екипа како што ја замислуваме. Го имат еден Бензема што може да реши утакмица на еден потег, и плус најдобриот изведувач на слободни Жунињо. Валдез да не се секира многу, не е срамно да примиш гол од Жунињо од слободен удар.:pos:

Сеа да ја повториме играта и во Недела со Атлетико Мадрид и мислам дека 3те бода ни се сигурни. Слабо играт во последно време, еве и денес ремизираа со Порто 2:2, така да мислам дека ќе биде лесно.

Поздрав каталонисти, се ќе биде во најдобар ред, ни се враќа играта што ја немавме во двата последни меча.:)

Колку повеќе го гледам голот што го примивме, толку повеќе се прашувам како можеше да не го покрива тој агол и зошто клекна пред да падне топката.:tapp::tapp:

браво барса,не е срамота да се прими гол од слободен од Жунињо,не треба Валдес толку да се криви,имате добар резултат

п.с. ако ви треба голман,ќе ви го дадеме Манингер за 15 милиони:):)

Валдес чудна направија од човек мајката. Да му дадеш 1 на 1 невозможно нешто ќе спаси, а прави најпочетнички киксови во најлоши моменти. Си реков отиде сезоната јабана од главучов ама добро е спаси нешто Анри. Сеуште се чувствува пад во играта и очекувам против Атлетико да им ги сотрат надежите на реаловците. Инаку незнам што е работава со нашите навивачи на фан клубов, јас па мислев навивачите на реал се недозреани ама како што гледам нашиве почна за една утакмица, па и за полувреме да пцујат. Уште еднаш, доколку навивате само кога победуваме а пцуете по порази, барем не се кажувајте навивачи на Барса. Ќе почнат другите да не заебаваат колку верни навивачи имаме.

Ќе им го кажеме вицот на Кампот. Едвај чекам, тогаш Иниеста ќе блесне, сакате да се кладиме ?:vozbud:

Валдес чудна направија од човек мајката. Да му дадеш 1 на 1 невозможно нешто ќе спаси, а прави најпочетнички киксови во најлоши моменти. Си реков отиде сезоната јабана од главучов ама добро е спаси нешто Анри. Сеуште се чувствува пад во играта и очекувам против Атлетико да им ги сотрат надежите на реаловците. Инаку незнам што е работава со нашите навивачи на фан клубов, јас па мислев навивачите на реал се недозреани ама како што гледам нашиве почна за една утакмица, па и за полувреме да пцујат. Уште еднаш, доколку навивате само кога победуваме а пцуете по порази, барем не се кажувајте навивачи на Барса. Ќе почнат другите да не заебаваат колку верни навивачи имаме.

Не генерализирај:smir:

ajde vija natprevar so lion pomina nekako,sega trebe da se misle so atl.madrid koj so nema da bide ni najmalku lesen natprevar
i zdravje na leto valdez trebe da bide zlatna rezerva,a negovoto mesto da go zazeme drug podobar golman:vozbud:

Нема да биде лошо Лапорта да одвои некоја пара за Цезар во летото. Типот е ѕвер, што ли се не фати денес. Да бранеше Валдез за Интер, сеа Манчестер ќе славеше победа 0-3.:pos:

Колку повеќе го гледам голот што го примивме, толку повеќе се прашувам како можеше да не го покрива тој агол и зошто клекна пред да падне топката.:tapp::tapp:

Затоа што е глуп како к*р и треба веднаш да се стави на трансвер листата а кажав пред натпреварот подобро Пинто да почнеше боље ќе бранеше ама јбг тоа е.Задоволен сум од натпреварот и од играта што ја покажавме особено во 2 полувреме имаме одличен резултат за реваншот и секако ќе се пласираме во 1/4 финалето, а Атлетико е во слаба форма мора да го декласираме во наредниот натпревар.

Нерешено со постигнат гол во гости е одличен резултат,на реваншот на КАМП НОУ ке им приредиме пекол, но........Валдес.......искрено многу ме плаши за понатамошните утакмици и од Ла лига и од Лига шампиони,со вакви киксови како против Еспањол и сеа против Лион може ептен да ја усере работата, место бод со Еспањол и победа со Лион се случи пораз и нерешено,и веке мислам дека е време Пинто да застане мегу стативите,а за наредната сезона под хитно некое голманиште.:smir:

Здравје до лето. До тогаш да се молиме дека Валдез ке престане со ваквите глупи грешки:toe:

Нема да биде лошо Лапорта да одвои некоја пара за Цезар во летото. Типот е ѕвер, што ли се не фати денес. Да бранеше Валдез за Интер, сеа Манчестер ќе славеше победа 0-3.:pos:
Нема шанси Интер таква ѕверотина не продава ама за Асењо имаме најмногу шанси да го земеме ем ефтин ем игра за послаб тим.

мисалм дека треба да сте задоволни со овој резултат!на ноу камп се ваши!:toe:

Очигледно беше дека фали некој да му биде партнер на Чави во средината. Очиглено Бускетс не е за таа улога, тој е подефанзивно настроен и неможе да задржи топка и да ја изнесе на противничката половина. Денес многу фалеше Иниеста.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom