Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
valdes d.alves pike markez pujol xavi j.ture buskets messi eto anrimoze nekoj da mi kaze so koj sostav pocna barsa?
odnapred blagodaram :wink:
Во право си, стварно незнаеш што збориш. Ко да губи Барса 0-8 дома. И да изгубат со овој резултат голем к, реваншот е во Барселона.Толку од победа нема победа за нас каква победа заборавивме што е победа овде ако изгубиме и толко од 1/4 финале стварно не знам што зборувам изнервиран сум не дај боже.
Толку од победа нема победа за нас каква победа заборавивме што е победа овде ако изгубиме и толко од 1/4 финале стварно не знам што зборувам изнервиран сум не дај боже.
одма кај свети петар да ти помогнеТолку од победа нема победа за нас каква победа заборавивме што е победа овде ако изгубиме и толко од 1/4 финале стварно не знам што зборувам изнервиран сум не дај боже.
Валдес прими катстрофален гол и тоа почна секој натпревар да му се случува,а ти ако така навиваш за Барса можеш слободно да си навиваш за друг тим такви како тебе не ни требаат кои уште во 1 полувреме се откажуваат од победа па и да изгубимо(што сумњам дека ќе се случи)не очекува реванш на Ноу Камп а таму лани си отидоа со 3:0 така да не се глупирај веќе нема да испаднеме.:helou:Толку од победа нема победа за нас каква победа заборавивме што е победа овде ако изгубиме и толко од 1/4 финале стварно не знам што зборувам изнервиран сум не дај боже.