Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
On other issues, the Board of Directors was informed, as explained by first vice president Alfons Godall, of three judicial cases.

The first was in relation to Sogecable’s claim against Barça for television rights to international competitions played between the 2003/04 and 2007/08 seasons. The hearing has accepted the allegations made by Barça against Telefónica Mèdia and also those made by Sogecable against Barça. FC Barcelona will therefore receive 30 million from Telefonica, but will have to pay almost 60 million to Sogecable.

Laporta added, however, that this does not suppose any “impact on the club treasury, because we have been guaranteed 30 million by TV3”.

Ова е изјавата на Лапорта... мада овие економски работи во клубот не не баш интересираат нас. А и што се 57 милиони за клуб како Барса ?:toe:

Па се, кога треба да ги дадеш без никаква добивка.

Епа за тоа требало да мислат пред да го прекршат договорот со телевизијата :toe:

И нешто за оние кои го споредуваа Робен со Меси
"Messi es de otro planeta"

Дај Кажите кој 11 ке играат Прв состав вечерва ако може некој да ми каже :)
или ако знае некој. Поздрав.:smir:

Ке ја даваат на сител / сител3 ?

Прошлата ја даваа ?

Ке ја даваат на сител / сител3 ?

Прошлата ја даваа ?
Со сител ништо не се знае, ама ипак ќе даваат.
22:00 ФУДБАЛ: ШПАНСКИ КУП - Барселона-Атлетико Мадрид
Сител 3

60та минута во тек 1-1 е резултатот.

Многу слаба игра прикажуваат Хлеб и Касерес. :nesum:

Го гледам второто полувреме, гледам подобри сте од Атлетико. Браво за Иниеста, каков продор, како и добар гол на Гудјонсен, на право место.
За тие кои што не се во можност да го проследат натпреварот, головите.....:
Голот на Бојан

Голот на Синама

Добра игра покажа барса но многу слабо играше касерес нешо да се каже најслабо играше.. но сепак кога влезе Меси барса како да почна од почеток да игра сепак требаше да одмара на тој натпревар меси но ете пеп го стаи но сепак честито победа на барса и за нејзините фанови "ние".

Ајдееее уште една победа и повторно со пресврт :helou: НАЈАКИ СМЕ :baeh:

Иначе се на се добра игра прикажаа момците на Пеп, иако можеше да биде полошо со оглед на тоа катастрофалните грешки не Касерес на беа искористени, за наша среќа. Мислам дека не требаше да влезе Меси иако публиката цело време го скандираше неговото име, на неколку наврати можеше да биде повреден така да мислам дека и Пеп го увиде тоа откако го стаи во игра.

Cestito pobeda.
P.S. Nagradno prasanje: Kako da i se odzeme topkata na Barca?

Prodolzuva serijata na Barca,se nadevam deka taka i ke ostane do krajot na maj.
Dobar natprevar so dosta izmenet sostav i losa igra na Cesares,a Bojan kako da mu fali poveke samodoverba i pogolema fizicka sila.Imase dve 100% sansi za gol sto nesmeese da gi promasi,nekako mnogu lesno gi gubi topkite,osobeno koga pokraj nego ke ima dvajca igraci i ima dosta slab trk od mesto,nesto sto gi krasi Henry,Eto i Messi.No so tekot na vremeto sigurno ke se razvie vo inzvoreden napagac.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom