Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пуштив да гледам таман пред Барса да го прими првиот гол...па после 2-1. :nesvest:
После изгасив си реков малер сум. Али неможев да издржам да не догледам...па така пуштив пак и за 1мин Чави даде гол, и после сењор Меси :aplauz:

Браво за екипата...Пеп уште еднаш ги покажа своите таткички квалитети, и начинот на кој го водеше тимот денес беше одличен.

п.с Бускетс големи денес има некоја функција во клубот...тренер на голманите чинам. Затоа и син му денес игра во Барса...дека со време овие му понудиле тренерско место во клубот. :)

Пуштив да гледам таман пред Барса да го прими првиот гол...па после 2-1. :nesvest:
п.с Бускетс големи денес има некоја функција во клубот...тренер на голманите чинам. Затоа и син му денес игра во Барса...дека со време овие му понудиле тренерско место во клубот. :)

Епа тоа совршено ги објаснува повремените глупи грешки што ги прави Валдез. Има од кого да учи.

ФАЛА

Лелелелеле голот на МАЕСТРО МЕСИ :vozbud::vozbud:
Ето ѕвер, Чави исто така , Дани Алвес растура момакот со Меси по таа десна страна се незапирливи. САМО НАПРЕД КАТАЛОНЦИ.

А да за малку ке заборавев:ИМА ЛИ НЕКОЈА ЕКИПА ШТО ЌЕ НЕ ПОБЕДИ??????:baeh:

Инаку Чави денес славеше јубилеј 300ти настап во Ла Лига...а славењето го подели и со навивачите кога го постигна израмнувачкиот гол за 2-2.

Уффф тежок терен како и секогаш... Правиме пресврти од навидум невозможни ситуации ( Шахтјор, Еспањол, Мајорка )... тоа ме радува. Секако дека послатка ми е така победата. Најмногу ми е драго за Чави, конечно на јубилеен натпревар ја победи осасуна и плус постигна гол. А за Меси:vozbud::vozbud: немам зборови каков гол им стегна свака му част. Инаку тоа што губевме 2-1 беше наместено за Реал да се порадуваат малце дека губиме во 80 та минута:pos2:

ПС. Првиот гол што го примивме беше неодбранлив, али одбраната можеше малку подобро да изреагира.

Заборавив да кажам, со оваа победа и официјално оваа Барселона е најдобрата во 109 години историја на клубот. До овде не донесе анонимен тренер (али добро познат играч) на кој Ла Масиа му беше втор дом. Немојте да заборавите на нашата легенда Josep Guardiola :vozbud: Мислам дека го имам постирано видеово порано али морам пак...

:cuc::cuc:
guardiola.jpg
:cuc::cuc::cuc:

Да ви честитам голема победа, и да напоменам дека сум голем фан на Барса...после Интер.
Оваа година се надевам дека Интер и Барса ќе ги освојаат шампионатите во Италија и Шпанија, и дека една од овие екипи ќе ја освои лигата на Шампиони.
Поздрав до сите фанови на Барса.

Уффф тежок терен како и секогаш... Правиме пресврти од навидум невозможни ситуации ( Шахтјор, Еспањол, Мајорка )... тоа ме радува. Секако дека послатка ми е така победата. Најмногу ми е драго за Чави, конечно на јубилеен натпревар ја победи осасуна и плус постигна гол. А за Меси:vozbud::vozbud: немам зборови каков гол им стегна свака му част. Инаку тоа што губевме 2-1 беше наместено за Реал да се порадуваат малце дека губиме во 80 та минута:pos2:

ПС. Првиот гол што го примивме беше неодбранлив, али одбраната можеше малку подобро да изреагира.

Заборавив да кажам, со оваа победа и официјално оваа Барселона е најдобрата во 109 години историја на клубот. До овде не донесе анонимен тренер (али добро познат играч) на кој Ла Масиа му беше втор дом. Немојте да заборавите на нашата легенда Josep Guardiola

:cuc::cuc:
guardiola.jpg
:cuc::cuc::cuc:

А што мислиш...поради која причина Фабрегас во Арсенал го зема бројот 4 ?

ФАЌАЈ!
Camiseta-Guardiola-4.JPG

^ Нормално... затоа и Гвардиола го сака назад во тимот :) А верувам дека Фабрегас ќе биде воодушевен да работи со својот идол од детството:vozbud:

Мислам дека Пинто е подобар од Валдез тој поточно треба да брани прв голман на барса а валдез втор но Валдез брани прв голман бидејќи рајкард што беше тренерот оваа сезона која барса беа шампиони 05-06 му беше миленик и затоа го ставаше прв голман но тогаш со него станаа шампиони и ете до ден денес брани прв голман на барса сега во среда играме дома со атлетико се надевам дека ќе очекуваме парада од голови да паднат и секако победа на барса исто така да брани на натпреварот и пинто сакам да го глеам како брани против силна екипа повторно но сега ќе биде поинаку играме дома ќе не бодри публика и така:smir:

Neka ni e cestito pobeda vakva pobeda sekogas e poslatka vazno e lapnavme 3boda. I mn nervoza gledam vo fan klub real im e krivo sto vaka pobedila BARSA ako se mn nerviraat nek drmnat neko apce za smiruvanje ili neka odat nek si poigraat po snego abe oni nek sonuvat samo dek ke kiksne barsa neka gi gledaat nivnite torkovci i nim nek im se ljutat sto e tolkava razlikata cuden narod ej ne znaes dali da im se smees da gi zales ,places aj ke se opravat.

Neka ni e cestito pobeda vakva pobeda sekogas e poslatka vazno e lapnavme 3boda. I mn nervoza gledam vo fan klub real im e krivo sto vaka pobedila BARSA ako se mn nerviraat nek drmnat neko apce za smiruvanje ili neka odat nek si poigraat po snego abe oni nek sonuvat samo dek ke kiksne barsa neka gi gledaat nivnite torkovci i nim nek im se ljutat sto e tolkava razlikata cuden narod ej ne znaes dali da im se smees da gi zales ,places aj ke se opravat.

Реал последните 2 години цело време така победуваше.

Ако им е сега нека се нервираат малце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom