Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а што ако играат со милан.Нека не се појавува,ќе остане без нозе од гатузо.Може така евра вика колку да го заплаши.

Ако го повредат МЕси, бидете сигурно дека од инат ќе го повредат Роналдо. Туре ако се здиви може се` играчите да ги потепа.

Ако Меси игра на својата природна позиција како левокрилен напаѓач, нема очи да си видат со Евра на натрпреварот.

Абе си напраивте филмче а? Ќе стане Рајкард од клупа со палка и ќе ги истепа сите. Тоа што рекол дека не се плаши од жолт картон не значи дека ќе му скрши нога на Меси. Бог да чува

Ништо нема да му се деси на Меси бе.... Ќе падне пак ќе стане... додека тој е на теренот Барса има шанси за финале, а бидете сигурни ќе биде на терен цела утакмица.

abe so govorate bez veza evra ke go povredi mesi kako prvo evra ne e takov tip , videete li vo barsa kako go sopre ... .... a do utakmicata ke bide pekolna mnogu jaka utakmica kee NEKA POBEDI PODOBRIOT poz od fanofite na dvata kluba

игнорирам

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=504656&idseccio_PK=803
:lazgo:

и уште ова, овој евра е кретен голем, човече озбилно ми е страв за меси, какво е малецко уште и заканите на овој
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idtipusrecurs_PK=7&idnoticia_PK=504506

Евра:Немој да си ме прошол ќе ти ги скршам нозете
Меси:Ја коа ќе ти мавнам шамар,брада више нема да ти расте
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Кај Барса голема еуфорија, сите се екстра мотивирани, искрено вакви не биле од поодамна :vozbud:

Новиот саат ми го виде? Стаив у кладилница на почеток на првенство дека Реал шампион ќе биде, па се опуштив малце, па има и за карта и за саат.

Ај БАРСА со среќа вечер, па да ве видиме во финале на Лужники со Ливерпул
Ајмо, истурете се на Олд Трафорд

Ајдеееееееееееееее вечер ми се слави и тоа многу.

Има ли некој информации со каков состав ќе стартуваме ?

Очекувам денес Барса да гомине Манчестер. Гледам имадобри коефициенти за X i 2ka..

Ајде еднаш нека ме изненади Рајкард...еднаш.

п.с Пожелно би било да се затворат темите(оваа и на Манчестер) од 20:45h до сабајле.

Ајде еднаш нека ме изненади Рајкард...еднаш.

п.с Пожелно би било да се затворат темите(оваа и на Манчестер) од 20:45h до сабајле.
Ти си луд бе :lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom