Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Слушам дека шампионот на Шпанија ќе го носеле на екскурзија во Москва, гратис карти добивале на Лушники стадионот, местата се одма до тие резервирани од Пепси, кои организираа наградна игра. Касиљас добил две карти, една од Пепси една од клубот... иван заинтересиран си карта, затоа пишуваш на темава?

Слушам дека шампионот на Шпанија ќе го носеле на екскурзија во Москва, гратис карти добивале на Лушники стадионот, местата се одма до тие резервирани од Пепси, кои организираа наградна игра. Касиљас добил две карти, една од Пепси една од клубот... иван заинтересиран си карта, затоа пишуваш на темава?
Не сум само за корист ја тука. Да сакав карта ќе пишував во Манчестер темата, што има тука да пишувам. Тука од љубов кон Барса пишувам

И тоа првото болдирано многу убаво ми се гледа.

Епа нив не им се паднаа Шалке брсјаците и Селтик шаторите!

Да да а ти овде си најкомпетентен па дојде да збориш.

ЕДИТ: Само едно нешто не ми е јасно овде... одедншка се паднаа Барса - Манчестер во ЛШ и доаѓаат фанови на Манчестер (не сите, има многу фини дечки во Манчестер фан клуб) и ја серат темата со нивните коментари кои НЕМААТ НИКАКВА врска. Демек сеа играат двата тима и они оти се за Манчестер ја мразат Барса и пишуваат само глупости. Без оглед на се што ке се случи утре, јас лично имам огромна почит кон Јунајтед и тоа нема да се смени.

Да да а ти овде си најкомпетентен па дојде да збориш.

ЕДИТ: Само едно нешто не ми е јасно овде... одедншка се паднаа Барса - Манчестер во ЛШ и доаѓаат фанови на Манчестер (не сите, има многу фини дечки во Манчестер фан клуб) и ја серат темата со нивните коментари кои НЕМААТ НИКАКВА врска. Демек сеа играат двата тима и они оти се за Манчестер ја мразат Барса и пишуваат само глупости. Без оглед на се што ке се случи утре, јас лично имам огромна почит кон Јунајтед и тоа нема да се смени.
И јас имам огромна почит за Барса!!! И за нивните фанови!!! Само кажувам дека среќа имаа во ждрепките за осмина и четврт финале! Додека Реал иако навидум лесен противник доби, видовме дека Рома може да биде мн опасна!:smir:

Депортиво 2-0 Барселона

ЛЕЛЕЛЕ !!!! ЗАПЕЗА... НЕКА СЕ ЗАСТРАМАТ...

тој што мисли дека не ни е баш сеедно дали второ или трето, јас те уверувам дека ми е комплетно СЕЕДНО! се додека не сме прво, на вас може не би ви било сеедно да сте во наша позиција бидејќи сте реал, ама Барса ја интересира или прво или ништо! биди сигурен

епа ако мислат дека ќе се први се залажале,и тоа многуууу.:vozbud:

тој што мисли дека не ни е баш сеедно дали второ или трето, јас те уверувам дека ми е комплетно СЕЕДНО! се додека не сме прво, на вас може не би ви било сеедно да сте во наша позиција бидејќи сте реал, ама Барса ја интересира или прво или ништо! биди сигурен
yeah right

игнорирам

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=504656&idseccio_PK=803
:lazgo:

и уште ова, овој евра е кретен голем, човече озбилно ми е страв за меси, какво е малецко уште и заканите на овој
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idtipusrecurs_PK=7&idnoticia_PK=504506

игнорирам

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=504656&idseccio_PK=803
:lazgo:

и уште ова, овој евра е кретен голем, човече озбилно ми е страв за меси, какво е малецко уште и заканите на овој
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idtipusrecurs_PK=7&idnoticia_PK=504506
Преведи шо изјавил, јас неможам да се снајдам...
едит: Разбрав нешто дека нема да му дал ни секунда да издише на ОТ.. така нешто..

како нема бе, евра кажува дека не се плаши ни од жолт картон, што значи ќе му оди на нозе на детето, ќе му упропастат кариера ако му скршат ПАК нешто
не знае како да го сопре, ама тоа не е начин

ако е добар меси нема од што да се плашиш.

Небиди дремка...колку и да е добар неможе да ги избегне стартовите на Евра, а како гледаш...со други зборови, он му се заканува дека ке го повреди.

Преведи шо изјавил, јас неможам да се снајдам...
едит: Разбрав нешто дека нема да му дал ни секунда да издише на ОТ.. така нешто..

еве на англиски од гугл

Evra, left-handed side of United, was on hand to stop Messi in the Nou Camp. The French intenracional played a good game, although the Argentine, despite that could not create too much risk, was not yet in its full swing. Over the parties, Messi is increasingly pace and, at Old Trafford, which will secure more troubles to local defence, although he says that "for him as it is."

But Evra has, in addition to the Argentine, another problem. The footballer is warning of punishment and, if you see a yellow card and his team achieved the pass to the finals, will run out of play in Moscow. This figure, however, not interested at all: "I will do whatever it takes to stop Messi. Although it takes me to miss the finals. " The French even explains that "if at the last minute a lack I do not think in fact be warning. It will not be a problem for me. The priority against Barca is not avoid me is reprimanded, but be totally focused on winning the match. " Anyway, Evra, if any, would not exactly happy: "Of course, miss the finals would be very hard, but that should not affect my work."

Across Manchester a precedent set by the end of 1999 disputed at the Camp Nou and that Paul Scholes had to miss by accumulating yellow cards. Evra has not even discussed the issue with him: "I have not talked to him about what happened in the 99. That is one thing that happened in the past. This is a different situation. "

But Evra, so apparently little concerned. The only thing you want is to stop Messi to the best footballer of the club is not decisive in Manchester. In that sense, and in purely footballing side, defending the 'red devils' explains that "in Barcelona I was able to stop him quite well, the truth is that he had many occasions to address, but now he is going to be that We must defend many times to me. At Old Trafford will not be able to play with so much joy as it did in the first leg encounter. This is another story. " But Patrice Evra spared no praise to the Blaugrana footballer: "It's one of the best players in the world, especially in one against one."

But confidence that transmits his words with the left-handed side that has not hide it clear that "the elimination, of course, has yet matched. When you play with a team like Barca, the forces are always matched, but it is clear that we have an important advantage that is the fact of playing at home before our fans, that will squeeze much. " For Evra, the team that was at the Camp Nou will not have anything to do with who will be tomorrow at the stadium English, where this season for Sir Alex Ferguson has been shown intractable: "We are going to see a Manchester different from that of Barcelona, where we were forced to defend more. "

Leo Messi already knows what to expect before a player who will not be arrugar to defend, even though this would leave without end. Surely Messi, who is also perceived, think alike. So the forces at the moment are matched, so that if, as says Evra, the Argentine will play defending more times at the Camp Nou, the striker must be careful not to have regretted the failure to play a final historic.

малку е смешен преводов ама за најбрзо, ваљда ќе поврзеш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom