Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ви кажеме ние на вас кога и да е.
Ќе ја видите вистинската БАРСЕЛОНА што беше пред 2 години.И 100% сум сигурен дека ќе победиме во ЛШ и кое место и да сме во премиер дивизион и последно да е БАРСА пак ќе ја бодриме за секои натпревари и за секои купови и за лига на шампиони, барса е барса ќе видите сега кога ќе и дојде засилување на барса. Барса се заинтересирани за цеск фабрегас,ѕвездата на хамбург ван дер варт,сега е пред трансвер и дефанзивецот на баер филип лам.Ќе видите сите клубови кој се против БАРСЕЛАОНА!Ќе ја видите на светло наскоро Барса со нови прекрасни засилувања да знаете.Поздрав до фановите на барселона,а поготово за вистинските фанови на БАРСЕЛОНА.
Ко на митинг се чувствувам, за на избори да не се спремаш?

На 29ти април, на Олд Трафорд ќе се собере цела Македонија (добро де, морав :))))...

Со овие 10 прсти... :pos:

Инаку, имењаку1реалец познат ти е зборот осминафинале?

На 29ти април, на Олд Трафорд ќе се собере цела Македонија (добро де, морав :))))...

Со овие 10 прсти... :pos:

Инаку, имењаку1реалец познат ти е зборот осминафинале?
Да... Од многу пати слушање на тој збор ми се ску*чи, познат ти е тебе зборот квалификации за лига на шампиони?

Да... Од многу пати слушање на тој збор ми се ску*чи, познат ти е тебе зборот квалификации за лига на шампиони?
не се секирај за нас сонце, глеј да стигнете некаде во ЕВРОПА

Стигнавме ние веќе, кога ќе не стигнете кажете. 9 и 31.

Стигнавме ние веќе, кога ќе не стигнете кажете. 9 и 31.

OK, сфаќам, депримирате сте, доаѓа вторник, ЛШ, досада ве фаќа, ок е стварно
само не ги трујте сите форуми со вашите бројки, идете таму на фан клуб mandril пишујте си поздрави и честитки

OK, сфаќам, депримирате сте, доаѓа вторник, ЛШ, досада ве фаќа, ок е стварно
само не ги трујте сите форуми со вашите бројки, идете таму на фан клуб mandril пишујте си поздрави и честитки
Ни се може бе

не знаеш колку сакам бар една брза контра да видам асална, али нема шанси, Барса не знае да игра контри (освен меси ако не реши да го пројде цел терен сам)
затоа највеќе го обвинувам рајкард и она негово фациче кога ќе почне да мавта со раце демек да ја смират играта, не е тоа секогаш потребно, сакаме агресивност
а руни и видич ко што знам пропуштиле тренинг и не знам кои се најновите вести, гарант ќе играат ама дали ќе бидат спремни за Барса?!
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/european_football/article3831655.ece

е морав да се цитирам!!!
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=504621&idseccio_PK=803

хах, на рајкард му дојде малку памет
инаку за рони, нели ќе биде супер ако се збогуваме со него на најдобар начин во финале а?

Па кога веќе не сме прво, се исто е дали ќе бидеме 2-3-4... само едно нешто не ми е јасно... што конкретно добива реал со тоа што ќе оди директно во Лига на Шампиони ? Осминафинале ?

Ќе дојдат до таму и пак ќе ги бутнат.

Џабе директен влез. :pos:

Па кога веќе не сме прво, се исто е дали ќе бидеме 2-3-4... само едно нешто не ми е јасно... што конкретно добива реал со тоа што ќе оди директно во Лига на Шампиони ? Осминафинале ?
Абе до утре викајте сеедно ви е, али не ви е, а ако стварно ви е сеедно дали втори или четврто тогаш со вас не е во ред нешто. Ние добиваме титула од сезонава, да видам вие што ќе добиете.

Епа нив не им се паднаа Шалке брсјаците и Селтик шаторите!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom