Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво, браво.
Анри 3 гола даде, ама пак да не ви е Меси ништо не правите.
Злато фудбалер

Хехе, не знам зошто ама играчиве од Леванте ме потсеќаа на Барселона. Слични дресови, тој 10 на Роналдињо личеше(освен во забите) црнци во средина и одбрана :D Како и да е вчера Анри изигра феноменално. Можеше и повеќе голови да даде ама оние глупите судии нонстоп судеа офсајд без потреба. Голот на Меси беше супер. Сам си напрае акција и им го учука :D

Who's da man?

29dtms7.jpg

милито најверојатно ќе игра, а туре е речиси сигурно дека нема да игра, а изгледа дека ќе мирува 3 недели :lut:

http://www.elperiodico.com/default....ioma=CAS&idnoticia_PK=445962&idseccio_PK=1011

уф, како ми го расипа ова денот, не знам дали е завршен прегледот, требаше да биде сабајлево, али нема информации уште

auuuu... raspali henry i toa ubavo. bravo bravo :bravo:

kako ja cekam barca-real... znam deka ima vreme ama ako vaka se prodolzi godinava kje bide kako nikogas dosega jaka utakmica

Е мајката, све му се погодува на Рајкард...Ето му се повреди за да не игра со 4-4-2....
Сега Туре му се повреди....за да игра Роналдињо место него, Чави ке ја земе позицијата на Туре, ињеста на Чави а Роналдињо на ињеста...

прв тим со Штудгард:
-----------Валдес-----------
Олегуер-Пујол-Милито-абидал
----------Чави----------
-----Деко---Ињеста------
Меси-------------Роналдињо
----------Анри----------

Зависи дали ке се опорават Милито и Маркез, ако не ке игра Турам.
Може и Џовани место Роналдињо, ако не се опорави...или пак да игра прво полувреме па после да влезе Џовани/Гудјонсен/Боки-то

п.с Ви реков Анри ке распали ? :pipi:

Бре бре, све златни играчи :)

Јаја Туре. Е тоа ти е златен играч. А за Меси и Иниеста да не праам муабет :)

Jas mislam deka mesi za 1 godina ke bide izbran za najdobar igrac vo svetot.So eden zbora da go opisam DETETO E MASHINA:)

Месси да не вие е вие ништо , за 1-2 ќе биде најдобар фудбалер ...

Јаја ке отсуствува 4недели. Над левата нога на Милито ке се направат додатни тестови во Германија(за да видат дали може да игра), бидејки тимот е веке во Германија и се подготвува за дуелот со Штудгард во вторник. На денешниот тренинг беа и Роналдињо и Маркез, го одработија цел тренинг без никакви проблеми.

Лани Ето се повреди и Рајкард не можеше да состави тим за успеси...
Еве сега има избор, па да го видиме што стратег е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom