Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Роналдињо, Лапорта и Чики заедно излегоа на ТВ Барса....и Роналдињо си кажа дека ке остане во Барса, и шерифиве го потврдија истото.

Роналдињо нема да ја напушти Барса
Откако сите светски медиуми пренесоа дека Роналдињо е на чекор да потпише за Челзи, се огласи и неговиот менаџер, Роберто де Азис кој категорично демантираше за какви било преселби. Роналдињо е среќен во Барса, вели неговиот брат.
Сите информации за заминувањето на ѕвездата на Барселона, Роналдињо беа категорично демантирани од неговиот менаџер и брат Роберто де Асис.
Тој во интервју за РМЦ радио изјави дека неговиот клиент е задоволен во Шпанија и нема никаква намера да го напушти каталонскиот клуб, пренесува Нетпрес.
„Брат ми е најдобар фудбалер на светот и нормално е да го предизвикува интересот на најголемите тимови. Сепак тој има перфектен договор со Барселона и нема зошто да го раскинува. Се чувствува прекрасно во градот и комуникацијата со тренерот Франк Рајкард и соиграчите му е одлична“.
„Фановите на тимот го обожаваат, а и тој нив исто така. Се на се тој има идилична врска со Барселона и не размислува да си замине. Ситуацијата е едноставна, сега се наоѓа во дупка, од која се надевам дека многу брзо ќе излезе“.
„Во фудбалот нештата многу брзо се менуваат и никој не може да каже ништо со апсолутна категоричност, но сега засега, Роналдињо не сака да ја напушти Барселона“, изјави Роберто де Асис.

Капитенот на Барса, Карлес Пујол официјално доби дозвола од медицинскиот персонал во клубот да се врати во составот на Франк Рајкард. Репрезентативниот стопер се повреди пред три месеци кога ги скина вкрстените лигаменти на левото колено и натпреварот со Леванте би можел да биде прв за него во новата сезона.

Први 11:
Валдес
Турам-Пујол-Милито-Абидал
--------Туре---Чави
Меси-----деко----Ињеста
-------Анри

Анри ке распали вечерва. :vozbud:

Па ја мислим време е да ја запали противничката мрежа во Примерата.

mn zalam so ne otidov vo bugarija koga igraa so neznam tamu koj....:toe:

со левски, јас бев:vozbud: сега ми останува камп ноу, али ќе биде

луѓе, ако анри не даде гол вечерва мислам ќе се исфрустрира, мора да погоди бар еднаш

Зашто нема пренос ?! :uvo:

ГоооооЛ ТИЕРИ АНРИИИИИИИИИИИИИИ 0-1!!!!!!!!!

Тиери АНРИ 0-2!!!!!!!!!!!

РАСПАЛУВААА!!!

Сител каснат со преносот едно 10минути!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom